Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,866
Ynt: Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)

tırmanışa devam.

DSCF0919.jpg

DSCF0920.jpg

DSCF0931.jpg

DSCF0934.jpg

DSCF0935.jpg

Etiketler
Ynt: Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)

Sakarya gurubunun dedeğöldede kar peşini bırakmadı ilk anlarda yeterli malzeme getirmediğimizden baya endişelenmiştik .cumartesi günü zirve yapanlardan kar ile ilgili olumlu raporları alınca neşemiz yerine geldi.Sakaryada ki karlı gezilerimiz yeterli kondisyon ve tecrübe vermişti,cumartesi günkü yeşil göl çıkışıda kondisyonumuzu test amaçlı idi.

DSCF0936.jpg

DSCF0938.jpg

DSCF0939.jpg

DSCF0942.jpg

DSCF0942A.jpg

İnişteki resimler kamp alanından zum yapılarak çekilmiştir. ;D

DSCF2358.jpg

DSCF2362.jpg

DSCF2362.jpg

DSCF2363.jpg

IMG_0167.jpg

karınca misali inişe devam. ;D.

IMG_0204.jpg

IMG_0212.jpg

IMG_0217.jpg

IMG_0220.jpg

IMG_0221.jpg

Hasan bey , Hasan Bey.

Mayıs geldi geçiyor siz hala bana kar ile nazira yapıyorsunuz olmaz ama böyle.

Şaka bir yana çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz. Cuma gününden gelerek kamp atmak ve ertesi gün Yeşil Göl'e yürüyüş düzenlemek akabinde bir 2998 metre yapmak.

Çok güzel hareketler bunlar. :smiley: Ertan Önal ağabey vasıtası ile yollamış olduğunuz selamınızı da SMS aracılığı ile aldım. A.S.

Bir başka şenlikte yakından tanışabilmek ümidi ile.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Murat Öz.

Murat bey ;böyle bir etkinliğin içinde olabilmeyi ilk olarak organizasyonu düzenleyen ETUDOST a sonrada GEZENBİLİR e borçluyuz buradan öğrendiğimiz için .Burada ki Güzelliği anlatacak söz bulunmaz geçekten yaşamak lazım.
Sizin yerinize Küçük Emre baya kar ın zevkini çıkardı. ;D Tekrar Sakaryadan Saygılar ,Sevgiler ve selamlar.

DSCF0957.jpg

Fotoğraflar için teşekkürler arkadaşlar :smiley:
Yaşadığınız mutluluğu tahmin edebiliyorum,geçen sene yaşamışlığımdan ...
Bizimkilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kaldığım için gelemedim :(
Yaz bitmeden inşallah o keyfi tekrar yaşamaya çalışacağım hedefim bu.Tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa ... ;D

Harika bir etkinlik ve güzel fotoğraflar paylaşım için teşekkürler.....

kendimi düşünüyorum herhalde ilk 100m de ben pert olmuştum harbi...

Katılımcıların karınca gibi göründüğü parkur satıhında olur pert olmanız Sinan bey.

pert olmazsınız Sinan bey merak etmeyin,4-5 saatte zirveye ulaşanlar var kaplumbağa hızında ;D ;D gidip onlara uyarsanız yürürsünüz

Adaşım benim gözüm Yeşil Göl'de kaldı valla billa. Şenlik menlik olmadan gtimeliyiz bu melikler yaylasına.

adaş sormaya Etudosd dan bir adaşımız daha var onlar cumartesi günü sabah yürüyüş yapmışlar ve oraya gidip yeşil göle girmişler resimlerini göstersdi :(
bende çok imrendim havalar çok ısınmadan gitmek lazım yeşil diye kuru göle girmeyelim ;D

Hasan beylerde gitmiş. Yeşil Göl'ün burada da fotoları var. 1. sayfada. :smiley:

O göl hiç kurumaz. Dağdan gelen erimiş kar suları sayesinde yani.

çok güzel bir etkinlik olduğu fotoğraflardan belli hepinizi kutluyorum bu nasip olmadı ama başka etkinliklerde karşılaşmak üzere hoşçakalın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR