Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)
Ynt: Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)
Sakarya gurubunun dedeğöldede kar peşini bırakmadı ilk anlarda yeterli malzeme getirmediğimizden baya endişelenmiştik .cumartesi günü zirve yapanlardan kar ile ilgili olumlu raporları alınca neşemiz yerine geldi.Sakaryada ki karlı gezilerimiz yeterli kondisyon ve tecrübe vermişti,cumartesi günkü yeşil göl çıkışıda kondisyonumuzu test amaçlı idi.
Ynt: Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)
Hasan bey , Hasan Bey.
Mayıs geldi geçiyor siz hala bana kar ile nazira yapıyorsunuz olmaz ama böyle.
Şaka bir yana çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz. Cuma gününden gelerek kamp atmak ve ertesi gün Yeşil Göl'e yürüyüş düzenlemek akabinde bir 2998 metre yapmak.
Çok güzel hareketler bunlar. Ertan Önal ağabey vasıtası ile yollamış olduğunuz selamınızı da SMS aracılığı ile aldım. A.S.
Bir başka şenlikte yakından tanışabilmek ümidi ile.
Murat bey ;böyle bir etkinliğin içinde olabilmeyi ilk olarak organizasyonu düzenleyen ETUDOST a sonrada GEZENBİLİR e borçluyuz buradan öğrendiğimiz için .Burada ki Güzelliği anlatacak söz bulunmaz geçekten yaşamak lazım.
Sizin yerinize Küçük Emre baya kar ın zevkini çıkardı. ;D Tekrar Sakaryadan Saygılar ,Sevgiler ve selamlar.
Fotoğraflar için teşekkürler arkadaşlar
Yaşadığınız mutluluğu tahmin edebiliyorum,geçen sene yaşamışlığımdan ...
Bizimkilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kaldığım için gelemedim
Yaz bitmeden inşallah o keyfi tekrar yaşamaya çalışacağım hedefim bu.Tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa ... ;D
adaş sormaya Etudosd dan bir adaşımız daha var onlar cumartesi günü sabah yürüyüş yapmışlar ve oraya gidip yeşil göle girmişler resimlerini göstersdi
bende çok imrendim havalar çok ısınmadan gitmek lazım yeşil diye kuru göle girmeyelim ;D