Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurup inönü yaylası kış kampı (22-24 Mart/2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,642

hasan110

Kamp III
Yer
SAKARYA
Her ay Bir yaylada kış kampı etkinliğimize hem kış,hem de Bahara merhaba demek için Kocaeli, yuvacık üzerinden,tepecik köyü ve devamında inönü yaylası olarak kararlaştırmıştık,Özellikle inönü yaylası yol tarifinde kocaelini belirttim çünkü İnönü yaylasına Sakarya ,pamukova,Hüseyinl köyü üzerinden de gidilmektedir,İstanbuldan gelen AlperAgat,Kadir Tunca(tomyycan),Yalovadan gelen Çağatay Belgen ile sakaryadan Ben Hasan URAL ve selçuk Batman,,,,,, Yuvacık sapağında şiddetli yağmur altında buluşarak alışverişimizi yaptık,Yuvacık barajının etrafını dolaşırken rakımın artması ile yağmur kar yağışına geçti,Kısa sürede rüzgarın etkisiyle de yol beyazlayı verdi,Tepecik köyünden sonra stabilize yol karın hemen altında çamurlaşmaya başladı,Saat 23:00 sıralarında köy çıkışına vardığımızda araç kar ve çamurun etkisiyle kaymaya başladı zaman zamanda itekleyerek yardımda bulunduk ,yuvacıktan 13 km sonra araç iyice çamura ve kara saplandı.03:00 sularında daha fazla ilerleyemeyeceğimizi anlayarak hemen yolun sağ tarafında yüksekçe bir düzlükte kamp attık.GPS den baktığımızda İnönü yaylasına 6.28 km mesafede kaldık.çadırları bireysel kurmaktan vaz geçerek Mc kınley marka 5 kişilik 4 mevsim yeni çadırı kurup toplu halde bol muhabbetli 3 gün geçirdik.Kendimiz adına bir ilk te kampte kokareç partisi verdik.İyi seyirler. ;D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurup inönü yaylası kış kampı (22-24 Mart/2013)

23 mart sabahı şidettli kar yağışı altında kahvaltımızı tentenin altında yaptık,İnönü yaylasına 6,28 km yürüyerek varmak üzere kamptan ayrıldık.Fakat 4km sonra selçuğun böbrek ağrısı tutması üzerine yürüyüşü sonlandırarak kampa geri kaldık,Ağrı kesici ve pet şişede sıcak su tedavisiyle korkulan bir sıkıntı yaşamadık...

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

her kamp ayrı keyif veriyor. gene çok eğlendiğim etkinlik için hepinize teşekkürler ederim. kokoreç içinde ellerimize sağlık :smiley:

Hasan döktürmüşsün yine..............
Gelen arkadaşların ayağına sağlık......ben çok eğlendim.........araba iteklemek de ayrı bir spor dalı olarak kabul edilmeli ..Olimpiyat komitesi mi olur, federasyon mu olur.........biri el atsın şu işe........yokuş yukarı ite ite kaç km. götürdük koca arabayı ......... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,725
Kaydolan Son Üyemiz
avsarehberim

Çevrimiçi üyeler

Geri