EpsilonEridani' Alıntı:Merhaba, keyifli bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz, afiyet olsunPaylaşımınız için teşekkürler.
Bu tür hava şartlarında arabanın kayması dışında bir eksiklik ya da aksaklık ile karşılaştınız mı?
tommycan' Alıntı:Lale Hnm.........
şu son İnönü yaylası kampında ben baharı karşılarım diye daha hafif ekipmanlarla gittim........ Hesapta basit bir tentenin altında bivak yaparım diyordum ki.....feci bir kar fırtınası ile karşılaştık......Bahar kampı olacak diye üç mevsimlik kaztüyü iki adet tulum götürdüm.......iki tulumu fermuar ile birleştirip büyük , bümbüyük bir tulum elde ettim...... ama büyük tulum demek daha çok ısıtılacak alan demek......Bu sebeple Cuma'yı C.tesiye bağlayan gece dişlerimin takırdamasından uyuyamadım......C.tesi gecesi iki tulumu ayırıp üst üste geçirince biraz olsun uyuyabildim........
Sıkıntı bu oldu........
Ha bir de su sıkıntısı oldu.........Bir bidon (5.lt) su elde etmek için yarım kamyon kar eritmek zorunda kaldık......Yanımızdaki benzinli ocak yakıtının çoğunu harcadık........
oguz28' Alıntı:Arkadaşlar Herbirinizi Ayrı Ayrı Tebrik Ederim. Keyifli Bir Kamp Olmuş
alperagat' Alıntı:babalar ve oğulları birde köpekleri kampımızın resimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...sevgi ve saygılarımla...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95941.0#msg1250909