Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurup inönü yaylası kış kampı (22-24 Mart/2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,650
Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurup inönü yaylası kış kampı (22-24 Mart/2013)

İyi günler
Sy Ural
Çok güzel bir kamp olmuş,paylaştığınız için teşekkür ederim.

Merhaba, keyifli bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz, afiyet olsun :D Paylaşımınız için teşekkürler.
Bu tür hava şartlarında arabanın kayması dışında bir eksiklik ya da aksaklık ile karşılaştınız mı?

EpsilonEridani' Alıntı:
Merhaba, keyifli bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz, afiyet olsun :D Paylaşımınız için teşekkürler.
Bu tür hava şartlarında arabanın kayması dışında bir eksiklik ya da aksaklık ile karşılaştınız mı?

Teşekkürler,Bu kış için 4 kış kampı faaliyeti gerçekleştirdik,Bu faaliyette,,, arabada kar lastiği olmasına rağmen yoldaki 15 cm yeni karın hemen altı bildiğimiz tarla yolu gibi olduğundan böyle bir aksilik yaşadık, abant kış kampında -12 leri gördük çadır dışında kalan sular dondu,sarıalan kampında maalesef dışarıda toplu olarak kalan yiyeceklerden domatesler ve yumurtalarla çivi çakılabilecek kadar donmuşlardı ;D

Lale Hnm.........
şu son İnönü yaylası kampında ben baharı karşılarım diye daha hafif ekipmanlarla gittim........ Hesapta basit bir tentenin altında bivak yaparım diyordum ki.....feci bir kar fırtınası ile karşılaştık......Bahar kampı olacak diye üç mevsimlik kaztüyü iki adet tulum götürdüm.......iki tulumu fermuar ile birleştirip büyük , bümbüyük bir tulum elde ettim...... ama büyük tulum demek daha çok ısıtılacak alan demek......Bu sebeple Cuma'yı C.tesiye bağlayan gece dişlerimin takırdamasından uyuyamadım......C.tesi gecesi iki tulumu ayırıp üst üste geçirince biraz olsun uyuyabildim........
Sıkıntı bu oldu........
Ha bir de su sıkıntısı oldu.........Bir bidon (5.lt) su elde etmek için yarım kamyon kar eritmek zorunda kaldık......Yanımızdaki benzinli ocak yakıtının çoğunu harcadık........

tommycan' Alıntı:
Lale Hnm.........
şu son İnönü yaylası kampında ben baharı karşılarım diye daha hafif ekipmanlarla gittim........ Hesapta basit bir tentenin altında bivak yaparım diyordum ki.....feci bir kar fırtınası ile karşılaştık......Bahar kampı olacak diye üç mevsimlik kaztüyü iki adet tulum götürdüm.......iki tulumu fermuar ile birleştirip büyük , bümbüyük bir tulum elde ettim...... ama büyük tulum demek daha çok ısıtılacak alan demek......Bu sebeple Cuma'yı C.tesiye bağlayan gece dişlerimin takırdamasından uyuyamadım......C.tesi gecesi iki tulumu ayırıp üst üste geçirince biraz olsun uyuyabildim........
Sıkıntı bu oldu........
Ha bir de su sıkıntısı oldu.........Bir bidon (5.lt) su elde etmek için yarım kamyon kar eritmek zorunda kaldık......Yanımızdaki benzinli ocak yakıtının çoğunu harcadık........

Baharı karşılamak adına tipi ile karşılaşmak baya komik olmuştur kanımca ;D Fakat ne olursa olsun tüm hazırlık ya da hazırsızlıklarınıza
değmiş gibi görünüyor :smiley: Hepinize başarılar, daha nice kamplar ve bol muhabbetler görürsünüz umarım.

Hahahaha........
(Ben hariç) kara saplanan aracımızı itekleyen arkadaşların hepsi birer ikişer yüzükoyun yere uzandılar........(araç kardan aniden kurtulunca öne doğru hızlı bir hamle etti. boşta kalan arkadaşlar da karlara yattı) ;D
Bir buna güldük......
Bir de her kampta anlatılan başka kamplara ait lüzumsuz korku hikayeleri olur ya hani........Bunların bazıları da iğrenç anekdotlar barındırır...........Biraz da onlara güldük............... ;D

Ynt: Sakarya Ayyıldız Ve E.s.g Gurup İnönü Yaylası Kış Kampı (22-24 Mart/2013)

Arkadaşlar Herbirinizi Ayrı Ayrı Tebrik Ederim. Keyifli Bir Kamp Olmuş

babalar ve oğulları birde köpekleri kampımızın resimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...sevgi ve saygılarımla...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95941.0#msg1250909

alperagat' Alıntı:
babalar ve oğulları birde köpekleri kampımızın resimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...sevgi ve saygılarımla...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95941.0#msg1250909

Çok güzel bir kamp olmuş......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Geri