Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gulsahkocaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,271

gulsahkocaman

Ana Kamp
Yer
Sakarya
Dikmen Köyüne 22 Şubat Pazar günü yapılan etkinlik sonucu elime ulaşan fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim.İyi seyirler...Kesinlikle aralarında olmayı isterdim::(

DSC00501.jpg

DSC00502.jpg

DSC00507.jpg

DSC00505.jpg

IMG_2187.jpg

IMG_2189.jpg

DSC00504.jpg

IMG_2193.jpg

DSC00512.jpg

DSC00511-1.jpg

DSC00513.jpg

Etiketler

Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Paylaşım için teşekkürler çok güzel görünüyor.

Bencede çok güzel görünüyorlar teşekkür ederim ayrıca...

Bu arkadaşlar kimdir,kaç kişidir?Ulaşım da parkur da ne yol takip edilmiştir gibi biraz ayrıntı da verebilseydiniz,bu güzel resimlerin yanında geziyle ilgili bilglilenebilirdik.Açtığınız konuda böylece daha keyifli olabilirdi..ama yine de bu harika resimlerle yaptığınız paylaşımlar için teşekkür ediyorum.

Tabiki hemen o konuda da bilgi vereyim:
Etkinliğe katılım özellikle Sakarya Dağcılık Klübü üyeleri ve bir grup gönüllü ile 22 Şubat'ta özel araçlarla sağlanmıştır.Sabah 7:00'da Sakaryadan Hendeğe yola çıkılmıştır.Yaklaşık 1 saatlik rötardan sonra Dikmen Tepesine yolculuk başlamıştır.Bu arada Dikmenlilerin sıcak karşılamasınıda belirtmeden geçmiyim özellikle aracın yolun dışına çıktığında köy muhtarının traktörü sayesinde kötü durumdan kısa sürede kurtuldu arkadaşlarım.Zirve tırmanışı 11:00da başladı ve kar bir metreye yaklaşıyordu.Zirvede rüzgar ve soğuk olmasından dolayı fazla zaman harcayamadılar.Yaylanın yazında çok güzel olduğu fakat karların tam erimeden Mart Nisan gibi tadının başka olduğu görüşündeler.Bu yayladan Kardüz,Özükoba,Çiğdem,Kazaklı yaylalarına geçiş mümkündür.
Haritalarla Dikmen'e ulaşımı ve Dikmen zirvesinide ayrıntılı şekilde bulabilirsiniz.Haritalarıda en kısa zamanda sizlerle buluşturacağım....

Sayın "gülşahkocaman" ,cevabınız için teşşekür ediyorum.Sakarya içerisinden vereceğiniz faaliyet haberlerini de bekliyor olacağım.Fotoğraflarla birlikte yazılan ayrıntılar hem keyifli bir okuma olanağı sunuyor,hem de bölge ve rota hakkında bilgi sahibi oluyoruz.

bu karda ulaşımınızı sağlayan aracları merak ettim doğrusu malum araç deyince dayanamıyorum .görüntüler muhteşem emeğinize sağlık.Bu arada geçmiş olsun .

25-30 kişilik bir gruptu dolayısıyla ufak çapta araç(otobüs) tutuldu.Özel araç derken bunu kastettim.Zaten köye gidene kadar yolda zorlayıcı bir durum yoktu.Çok fazla zorlayıcı dersem daha doğru olur sanırım:smiley:bi ara ufak bi kaza atlatıldı..Ayrıca teşekkür ederim.Sizinde aracınızı biliyorum.Gerektiği durumlarda size başvururuz artık değil mi??

Herzaman tabi ihtiyaç duyulursa neden olmasın o kadar büyük guruba cevap veremem de.daha çok 14 kişiye kadar olabilir.yürüme işi olmasa size katılmak isterim güzel güzargahlar yapıyorsunuz.

Yürümeden olurmu o tadı almak lazım sizide aramızda görmekten mutlu oluruz eminim sonra bırakamıcaksınız:smiley:

Bizim yürümekten çok offroad yapmak işimize geliyor arabaları yürütüyoruz en son çıkamadığımız yerde tabanvay devam.

Tabi anlıyorum ben denemedim o yüzden yorum yapamıcam umarım en kısa zamanda onuda denerim.

Haklısınız sizin aktivitenizinde ayrı bir zevki vardır.İşim gereği dışarıda günümün yarısı yürüyerek geçiyor birde hafta sonu yürümek zor geliyor.Tabi herzaman beklerim gerçi benim araç off road değil daha ziyade gezi hafif off road için fotoğraflarınızı beklişyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25873.0

Bu hafta sonu yaptığımız hafif offroad.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR