Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,719
Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

serkan bey teşekkürler gene bir parmak bal çaldınız dilimize

Etiketler

Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

güzel bir gezi olmuş.resimler için saol serkan. devamını bekliyorum..

emeği geçenlere teşekkür.süper foto'lar hele biri var müthişşş. hani şu sucuklu yumurtalı olan sanırım karnım aç.dur ben bi mutfağa bakiimm

kaptan_11' Alıntı:
çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
CONKERLER' Alıntı:
serkan bey teşekkürler gene bir parmak bal çaldınız dilimize
Afrasyap' Alıntı:
Çok güzel resimler çekmişiniz paylaşım için teşekkürler git gellerde kalıyoruz sayenizde... (yani offroad yapmak konusunda)
fix' Alıntı:
güzel bir gezi olmuş.resimler için saol serkan. devamını bekliyorum..
son_kral_54' Alıntı:
emeği geçenlere teşekkür.süper foto'lar hele biri var müthişşş. hani şu sucuklu yumurtalı olan sanırım karnım aç.dur ben bi mutfağa bakiimm

İlginize ben teşekkür ederim.

tek kelime ile bravoooooooooooo serkan bu arada belediyedekılerde siteyı takıp ediyorrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

rescueteam' Alıntı:
tek kelime ile bravoooooooooooo serkan bu arada belediyedekılerde siteyı takıp ediyorrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

İzinde olmanın dayanılmaz güzelliği;hiç bir şey umrunda olmuyor....

Tek kelime ile Mükemmel ...

serkan şen' Alıntı:
İzinde olmanın dayanılmaz güzelliği;hiç bir şey umrunda olmuyor....
isyana teşviiiiiiiiiik sinanı kahrındanmı öldürücen ;D ;D ;D ;D

Geziniz çok güzel olmuş, doğa muhteşem, paylaşım için teşekkürler

Serkan günaydın ne güzel gezmişsiniz yine her zamanki gibi
Valla tadını çıkartmakta haklısın, durumlar da müsait olunca ;D

Serkan & Reha ve tabiki de organizatörümüz Timur abi bu muhteşem gezi için teşekkür ediyorum ve naçizane birkaç fotoğrafta ben ekliyorum....