Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinan54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,569

Etiketler

Ynt: Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)

mayıstosböce' Alıntı:
Bu güzel geziyi yapan arkadaşları tebrik ediyorum ama diyorum ki uluorta yayınlamasak,bu İstanbullular bizim yerleri elimizden alıyorlar

haksız sayılmazsınız ama onların Sapanca dan bu tarafa geçmeleri epey bi sürer.. ;D

;D ;D ;D ;D ;D RT Batarsa t ;Dam batar onu sadece TCU 10127 DENİZALTI ÇEKERRRRRRRRRRRRRRRRRR ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]Hafta içinde arkadaşlarım Serkan Şen ve Sinan Aycan'ın samimi davetleri üzerine sakarya gurubu ile keremali keşif gezisine katılmak için sabahın 5'inde sakaryaya doğru heyecanla yola koyuldum ilk buluşma noktasına 1.5 saat önce vardım.[attachment=2]Sakarya'lı arkadaşlar başta Sinan beni çok sıcak karşıladılar yakıt ikmali ve son kontrolleri yapıp Hendek istikametine doğru yola koyulduk.[attachment=3]sakarydaki toplantı bölgesi[attachment=4]birkaç foto

[attachment=1] foto çekme özürlüyüm çok çekemedim arkadaşlardan bekliyorum sevgiler saygılar.

[attachment=1]yaylada geçen güzel saatler hepimizin keyfini yerine getirdi,yerlerin kuru olması çok toz yutmamıza neden oldu sinan la yağmur duasının dozunu kaçırmışız ki gök gürültüleriyle yağmur ve dolu yağmaya başladı.

[attachment=1] Okan eski arkadaşım best fm COZZ gezisinde tanışmıştık maşallah büyümüş.[attachment=2]ve yeni tanıştığımız arkadaşlar

cep kamerasıyla birkaç foto almışım onları da ekliyeyim[attachment=1]

[attachment=1]piknik masasında eski dostum ''jack'' la karşılaştım nereden nasıl gelmiş bilmiyorum ama beni çok mutlu etti.tabi bu arada elimdeki efes'e ihanet etmeme neden oldu.[attachment=2]nice keyifli gezilere beraberce sevgiyle kalın.......

Fotolar çok güzel emeğinize sağlık...

her zamanki gibi geç fotograf yüklediğim için kulaklarım çınladıLakin bu kadar çok fotografı elemek sıraya koymak yüklemek için o kadara zaman gerekiyorki neredeyse bir dahaki gezi vakti geliyor...
Neyse lafı uzatmadan Adapazarından düştük yine yollara kalabalık bir grup olarak.İlk hedef Serkan arkadaşımızla buluşmak üzere Hendek....

yaşasın FEROZA kardeşliği görüldüğü üzere voltranı oluşturduk

Hendekte Serkanla buluştuk..Rota belirlendi..Boy sırasına dizildik..Tabi ki poz vermeyide ihmal etmedik

Düştük yollara...ama toz toprak..Hepimizin gözü gökyüzünde bulut aramakta...