KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)
[attachment=1]Hafta içinde arkadaşlarım Serkan Şen ve Sinan Aycan'ın samimi davetleri üzerine sakarya gurubu ile keremali keşif gezisine katılmak için sabahın 5'inde sakaryaya doğru heyecanla yola koyuldum ilk buluşma noktasına 1.5 saat önce vardım.[attachment=2]Sakarya'lı arkadaşlar başta Sinan beni çok sıcak karşıladılar yakıt ikmali ve son kontrolleri yapıp Hendek istikametine doğru yola koyulduk.[attachment=3]sakarydaki toplantı bölgesi[attachment=4]birkaç foto
[attachment=1]yaylada geçen güzel saatler hepimizin keyfini yerine getirdi,yerlerin kuru olması çok toz yutmamıza neden oldu sinan la yağmur duasının dozunu kaçırmışız ki gök gürültüleriyle yağmur ve dolu yağmaya başladı.
[attachment=1]piknik masasında eski dostum ''jack'' la karşılaştım nereden nasıl gelmiş bilmiyorum ama beni çok mutlu etti.tabi bu arada elimdeki efes'e ihanet etmeme neden oldu.[attachment=2]nice keyifli gezilere beraberce sevgiyle kalın.......
her zamanki gibi geç fotograf yüklediğim için kulaklarım çınladıLakin bu kadar çok fotografı elemek sıraya koymak yüklemek için o kadara zaman gerekiyorki neredeyse bir dahaki gezi vakti geliyor...
Neyse lafı uzatmadan Adapazarından düştük yine yollara kalabalık bir grup olarak.İlk hedef Serkan arkadaşımızla buluşmak üzere Hendek....