Sakarya Sapanca Soğucak 19 Haziran 2011 Pazar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,547

serkan şen

* SAKARYA *
Yer
HENDEK/SAKARYA
Telsiz Çağrı Kodu
TA2LSS
19 Haziran Pazar günü öğleden sonra Hakan aradı,çocuklarla beraber yaylaya çıkalım,hafif bir gezi yapalım dedi.Tabii bizim çıkmamız saat 15:00 i buldu ama keyifli ve güzeldi.Akşam üstü Dündar da bize katıldı.Ekipimiz:Hakan,Hicran,Leyla,Bahar.Ben ve oğlum Okan.Dündar ve Arkadaşı Serkan....

100_5262.JPG

100_5263.JPG

100_5266.JPG

100_5267.JPG

100_5269.JPG

Etiketler
Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak 19 Haziran 2011 Pazar

Cehennemci kardeşlerin yayla evinin bahçesinde konakladık.Kendilerine buradan tekrar teşekkür ederiz...

100_5271.JPG

100_5272.JPG

100_5273.JPG

100_5275.JPG

100_5277.JPG

Soğucak Yaylasına İstanbuldere tarafından çıkarken Sol taraftaki kullanılmayan Orman İşletme binasından sonraki alanda seyreltme olmadığı kesin;ciddi bir katliyam vardı.Ben ne için yapıldığını anlayamadım.Ama manzarası itibari ile zaman içerisinde bunun ne olduğunu göreceğiz.Yazık olmuş o ağaçlara.... :(

100_5307.JPG

100_5308.JPG

100_5310.JPG

Ve tabiki günün sonu ...durağımız Hakan'ın dükkanı ....
Çocuklarda çamurlandıktan sonra arabaları yıkamaya pek meraklı......
Benim elimdeki fotoğraflar ve günün özeti bu kadar....
Leyla ablada fotoğraf ve videolar var ekleyecek.....
Şu benim Suzuki ile çamurda yaptığım yengeç dansınıda merak ediyorum doğrusu......

100_5313.JPG

100_5316.JPG

100_5321.JPG

Güzel gezi olmuş..
Cehennemci kardeşlerin yeri de pek güzel ama Serkan...

Hakanın o güzelim közde pişirdigi tavukları,etleri kokusunu duyar gibiyim... :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ooohh mis gibi.

elleriniz saglık..tebrikler..Hakan anlatmıştır.Benim durumu.

İnşallah Serkan

yıllık iznimden 10-15 gün kullanmak istiyorum.Bunu da Temuz 1-15 arası gibi düşünüyorum.
Patron " bekle bakalım..inşaat işi çıkmazsa ..olur " dedi.Her taraftan hesap yapıyorum.

Belki festivale katılmadan direkt izne gidebiirim.Senin memleket tarafına gidecegim.. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR