KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sakarya - Sapanca - Soğucak Yaylası Off-Road Gezisi (10-15 Ağustos 2009)
Bende ikiside var. ama sakin ama sakin kimse ayiya ateş etmesin. hem yasak hemde çok sakincali olduki denk gelindi kaşinmazsaniz birakir gider. inşallah tabi
Mücahit bey doğru söylüyorsunuz Ayıya ateş etmek çok tehlikeli Ayıyı gördünmü ne kaçacan nede ateş edecen.Zira benim teyzemin oğlu Selattin SEÇGİN , İstanbuldan gelen misafirlerini Soğucak Yaylasının Taşlı Bayır mevkiinde gezdirirken karşılarına üç metre mesafeden Eğrelti dediğimiz boyları bazen iki metreyi geçen otların arasından Ayı dikilmişti kendisi bu arada tecrübeli bir avcı yanında Av tüfeği ve Tabanca olduğu halde hareketsiz beklemiş ayı onlara bir kere inleyip yanlarından uzaklaşmış bizimkiler tam rahatladık derken arkalarında başka br Ayı çıkmış oda ters tarafa doğru kaçmış. Bu arada Soğucak Yaylasında EĞRELTİ otlarına dikkat her an Ayı çıkablir.Arkadaşlar endişelenmesin ben kendim hersene giderim konaklamada yaparım henüz bir Ayı ile karşılaşamadım,ama Domuz,Tavşan gibi hayvanlar gördüm.Saygılar
Bu arada arkadaşlar resimlerdaki Lada Niva aracımı sattım.yerine 1999 model Suzuki Vitara 1,6 jlx aldım.Bundan sonraki gezilerimi inşallah onla yapıcam.