Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 875,521

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

sinan bu dediğine bayıldı... gerçek olmucak kadar güzel fikir ;D ;D

selam hamdi ağbi nasılsın teşekkür ederim sinan bey.iyiyim allaha şükür.ankaraya döndüm monoton hayata devam.uarım sizde iyisinizdir.bu arada benim çocuklar ve yeğenler sizi çok sevmişler.umarım yine bi etkinlikte buluşuruz.

hamdi ağbi bizde sizi sevdik. ne zaman memlekete gelirsen haberimiz olsun muhakkak birimizin bir planı olur. görüşmek üzere. saygılar

Ben sabahtan kapalı birkaç yolu açarak geldim Hendek'ten.Üşenmedim Hakanın işyerinde ölçtük 43 cm geldi yükseklik.Kar toplandığına göre 50 cm kar kalınlığı kesin........ ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Ben sabahtan kapalı birkaç yolu açarak geldim Hendek'ten.Üşenmedim Hakanın işyerinde ölçtük 43 cm geldi yükseklik.Kar toplandığına göre 50 cm kar kalınlığı kesin........ ;D ;D ;D

sen bu hafta sonu rahat durmazsın yaramazlık yaparsın serkanım hııı ;D

4gün daha tatilim var.serkan anlaşılan beni geri dönderecek.yanlız busefer kışlık lastikleri takmalıyım.

şu sıdıkamı yükseltsem,mtr lastik taksam birde 4x4 özelliği ve arazi şanzumanı ayarlasam ve böyelece bana nispet yapanlara fırsat vermesem nedersiniz ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
şu sıdıkamı yükseltsem,mtr lastik taksam birde 4x4 özelliği ve arazi şanzumanı ayarlasam ve böyelece bana nispet yapanlara fırsat vermesem nedersiniz ;D ;D ;D
senin sıdıka için ank.da hurdacılar sitesinde parça araştırması yapabilirim.sıdıka sağolsun yeterki

Serkan abi 3-4 ay önce Hendek' e taşınmaya karar vermiştim.sırf şu kar meselesi yüzünden. birde Düzceye yakın oldugundan gidiş gelişler daha kolay olur diye.keşke öyle yapsaydım.Sakarya merkeze kar pek ugramıyor.kardan muaf heralde