selam hamdi ağbi nasılsın teşekkür ederim sinan bey.iyiyim allaha şükür.ankaraya döndüm monoton hayata devam.uarım sizde iyisinizdir.bu arada benim çocuklar ve yeğenler sizi çok sevmişler.umarım yine bi etkinlikte buluşuruz.
Ben sabahtan kapalı birkaç yolu açarak geldim Hendek'ten.Üşenmedim Hakanın işyerinde ölçtük 43 cm geldi yükseklik.Kar toplandığına göre 50 cm kar kalınlığı kesin........ ;D ;D ;D
Ben sabahtan kapalı birkaç yolu açarak geldim Hendek'ten.Üşenmedim Hakanın işyerinde ölçtük 43 cm geldi yükseklik.Kar toplandığına göre 50 cm kar kalınlığı kesin........ ;D ;D ;D
şu sıdıkamı yükseltsem,mtr lastik taksam birde 4x4 özelliği ve arazi şanzumanı ayarlasam ve böyelece bana nispet yapanlara fırsat vermesem nedersiniz ;D ;D ;D
şu sıdıkamı yükseltsem,mtr lastik taksam birde 4x4 özelliği ve arazi şanzumanı ayarlasam ve böyelece bana nispet yapanlara fırsat vermesem nedersiniz ;D ;D ;D
Bu arada Hendek'te müthiş kar var.Sabah garajın önünü küredim çıktık.Ara sokaklara girdim hiç el deymemiş arabanın önü kar topluyor,harikaydı.Sonra D100 Adapazarına gelmek için..Orman köye kadar 10 cm kar üzerinde geldim sonrası açık.Adapazarı merkez hiç birşey yok..Arkadaşlara giyorum ki Hendek 'te 40-50 cm kar var inanmıyorlar ;D ;D ;D... Ben bu memleketi seviyorum yavvv
Serkan abi 3-4 ay önce Hendek' e taşınmaya karar vermiştim.sırf şu kar meselesi yüzünden. birde Düzceye yakın oldugundan gidiş gelişler daha kolay olur diye.keşke öyle yapsaydım.Sakarya merkeze kar pek ugramıyor.kardan muaf heralde