Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 875,638
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
Abi toplanacağız inşallah ama yeterince ses çıkmıyor.Zaman iletişim ve medya çağı herşey görsele dayanıyor.Bu yüzden buna önem verip bu tür organizasyonları herkese duyurmalız.Ulusal Yarışların ilki Mart ayında Sakarya da..bizim gibi off road severlere bunu duyurmalıyız..Aslında tüm Sakarya ya duyurmalıyız.Sakaryalı olarak bu Sosder'in yanında olmalıyız. Gerek birey olarak,gerekse ;içimizde dernek üyeleri vardır,sizil toplum kuruluşlerı olarak bu olaya sahip çıkmalıyız...

serkan bu cümlenden sonra söylenecek bir şey yok. ;)

Etiketler

Bu arada Hendek'te müthiş kar var.Sabah garajın önünü küredim çıktık.Ara sokaklara girdim hiç el deymemiş arabanın önü kar topluyor,harikaydı.Sonra D100 Adapazarına gelmek için..Orman köye kadar 10 cm kar üzerinde geldim sonrası açık.Adapazarı merkez hiç birşey yok..Arkadaşlara giyorum ki Hendek 'te 40-50 cm kar var inanmıyorlar ;D ;D ;D... Ben bu memleketi seviyorum yavvv :D :D :D

Daha önce yarış hazırlıklarında bulundum gezenbilir Mustafa ve birkaç kişi evet daha önce kulüp bana göre duyuru konusunda yetersizdi aslında sadece kulüpbe yüklemekte haksızlık Serkanın dediği gibi yerel yönetim ve medya olmadımı gönül vermiş kişiler hariç pek revaç görmüyor gibi.Aslında sosderle devamlı bağlantıda olmak gerekli ve kulüp içinde olmak lazım ŞENER başkana da çok iş düşüyor gibi.

Ya hava öyle olunca benim koca oğlan geldi aklıma ne günler geçirmiştik beraber.Acayip gaza geliyorum transporterle takas alacam bi4x4 nerdeyse

Resim 027.jpg

tango nostalji falan değil hissetiklerin offroad aşısı etkisini göteriyor. bir kere girdi kanına kolay kolay çıkmaz ;) :D :D

ya Sinan aslında yorgunluktan bıraktım(gönlüm öyle demiyor ama) nivayla başladı 2001 de kafama göre yapana kadar birçok şey yaptım sonra araç ailece küçük geldi .land sevdası girdi uzun zaman piyasada bulamayınca izmir aliağadan ihale yolu ile aldım 4 ay öncesine kadar hep onla uğraştım sonra bir yorgunluk bıkkınlık geldi ve bir anda sattım aracı transporteride karavan (2. sevdam) için aldım ama 4x4 hep içimde dediğin gibi BU SEVDA BİTMEZ.

tango' Alıntı:
ya Sinan aslında yorgunluktan bıraktım(gönlüm öyle demiyor ama) nivayla başladı 2001 de kafama göre yapana kadar birçok şey yaptım sonra araç ailece küçük geldi .land sevdası girdi uzun zaman piyasada bulamayınca izmir aliağadan ihale yolu ile aldım 4 ay öncesine kadar hep onla uğraştım sonra bir yorgunluk bıkkınlık geldi ve bir anda sattım aracı transporteride karavan (2. sevdam) için aldım ama 4x4 hep içimde dediğin gibi BU SEVDA BİTMEZ.

bu durumda olan insana deyebilirim bilemiyorum. ama allah gönlüne göre versin diyeyim en iyisi :smiley:

Serkan evet haklısın dostum idaelim o yönde ama malesef maddi olarak çok uzak bir hayal gibi gözüküyor ama şu anki aracımı istediğim gibi yaparak uzun ve konaklamalı yollar yapmak bu hayalimi gerçekleştirince belki ilerde 4x4 bir çift kabin ve üzeri karavan olabilir.HAYALLERİN BİTTİĞİ GÜN ÖMÜR BİTMİŞ DEMEKTİR.

tango' Alıntı:
Serkan evet haklısın dostum idaelim o yönde ama malesef maddi olarak çok uzak bir hayal gibi gözüküyor ama şu anki aracımı istediğim gibi yaparak uzun ve konaklamalı yollar yapmak bu hayalimi gerçekleştirince belki ilerde 4x4 bir çift kabin ve üzeri karavan olabilir.HAYALLERİN BİTTİĞİ GÜN ÖMÜR BİTMİŞ DEMEKTİR.

ve olayı çözmüşsün ;)

herkeze selamlar nasılsınız?keyifler nasıl?bu arada 4x4 ü olanlara duyrulur.sakarya valiliğinin yaptıgı açıklamaya göre 90 köy yolu yogun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalıylımış. yol açmak isteyenlere duyrulur :D :D

fatih81_81' Alıntı:
herkeze selamlar nasılsınız?keyifler nasıl?bu arada 4x4 ü olanlara duyrulur.sakarya valiliğinin yaptıgı açıklamaya göre 90 köy yolu yogun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalıylımış. yol açmak isteyenlere duyrulur :D :D

bizden de valiliğe bir duyuru yapalım bizi 4 çeker aracı sahibi yapsın zevkle yolları açalım nedersin fatih ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR