Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 944,535
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

ya boş ver böylesi daha iyi yoksa 4x4 yok diye daha çok dert ederdin

Etiketler

Herkese selam, muhabbet çok iyi gidiyor yetişemiyorum hızınıza..Ben izmitte araştırma hastanesindeyim dün gece 11 de çıktım kuzuluğa gittim sabah da erkenden yine geldim buraya.Ana yollar açık sürekli çalışıyorlar ancak ara yollar kapalı..Şimdilik ben gider görüşmek üzere...

hastamı var hayrola? ???

fatıh merhaba senın transportırı satta vereyım benım suzıkıyı sen nıyetlendın benım arabayada bayaaa

gokhangoc' Alıntı:
fatıh merhaba senın transportırı satta vereyım benım suzıkıyı sen nıyetlendın benım arabayada bayaaa
merhaba.transporter benim degil amcamın.beni aradı satmayı düşünüyorum dedi.satarsak belki.takas düşünmezmisin? ? araç akşamları sakaryada

evet beyler bekliyorum nereye çıkıyoruz..
her an hazırım
hadiyinya....

gelgezelim' Alıntı:
evet beyler bekliyorum nereye çıkıyoruz..
her an hazırım
hadiyinya....

gaz verme gelgezelim, zaten iyice ayar oldum hendek karla kaplı daha nereler kim bilir off of :'(

serkan şen' Alıntı:
İstemeye istemeye verdim abi lazım olursa birdaha istemeye yüzümüz olsun diye...

olsun be serkan bakacaz sana bir mt lastikte benim durumum içler acısı gelgezelimde dünden beri gaz verip duruyor :'( :'( :'( ;D ;D ;D

tamam fatih benim oğlumun var şimdilik onla idare ederim, gerçi mt lastikli değil ama halle derim yeğeninkinide sen alırsın he olmaz mı ;D ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
hayırdır dündar hasta kim

Babam rahatsız abi biraz dün yatırdık işte..Bu arada gezmek istiyosanız gelin burda epey kar var