KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
toyota çıkarım senle her yola..... (mp3 olarak indirebilirsiniz) gaz pedalı olayını abartarak toyotanın prestijini sarsmaya çalışan şirketlere inat reklam müzigi. amerikada yapılan bir ankete göre yine toyata alırmısınz evet yine TOYOTA alırız demişler.
iyi dielim iyi olsun kanka 106 d sağ kapı boyalı cıktı canım sıkıldı onun haricinde birsey cıkmadı motorda 10 numara okeyini aldı o yuzden rahatladım ama birde boya cıkmasaydı daha iyi olurdu ne yapalım nazarlık oda .
iyi dielim iyi olsun kanka 106 d sağ kapı boyalı cıktı canım sıkıldı onun haricinde birsey cıkmadı motorda 10 numara okeyini aldı o yuzden rahatladım ama birde boya cıkmasaydı daha iyi olurdu ne yapalım nazarlık oda .
kaza yok kanka değişende yok motor çarpmış kapıya lokal boya var . 50 cm kadar aman neyse sonuçta 98 modelda .ya kanka şöyle flim seredicem bi site yokmu korku fılımı felan ben anlamıyorum bilgisayardan biliyosun ama indirmeden izlicem varsa bi adres yazsana kanka.