Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 884,343
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

toyota çıkarım senle her yola..... (mp3 olarak indirebilirsiniz) gaz pedalı olayını abartarak toyotanın prestijini sarsmaya çalışan şirketlere inat reklam müzigi. amerikada yapılan bir ankete göre yine toyata alırmısınz evet yine TOYOTA alırız demişler.

Ekli dosyalar

• Toyota.rar
    394.2 KB · Görüntüleme: 121

Etiketler

fatih81_81' Alıntı:
iyiyim kanka ne olsun takılıyoz öyle.senden naber nası gidiyor 106 ile aran
iyi dielim iyi olsun kanka 106 d sağ kapı boyalı cıktı canım sıkıldı onun haricinde birsey cıkmadı motorda 10 numara okeyini aldı o yuzden rahatladım ama birde boya cıkmasaydı daha iyi olurdu ne yapalım nazarlık oda .

aynen nazarlık olsun oda.kazası olmasında.

fatih81_81' Alıntı:
aynen nazarlık olsun oda.kazası olmasında.
kaza yok kanka değişende yok motor çarpmış kapıya lokal boya var . 50 cm kadar aman neyse sonuçta 98 modelda .ya kanka şöyle flim seredicem bi site yokmu korku fılımı felan ben anlamıyorum bilgisayardan biliyosun ama indirmeden izlicem varsa bi adres yazsana kanka.

www.filmci.de diye bir site var orda güzel filimler oluyor indirmeden izleyebilirsin.

fatih81_81' Alıntı:
www.filimci.de diye bir site var orda güzel filimler oluyor indirmeden izleyebilirsin.
sağolasın kanka oğrenıcen ben bu işleri ama biraz zaman alıcak. : : : : :

Baran 54' Alıntı:
sağolasın kanka oğrenıcen ben bu işleri ama biraz zaman alıcak. : : : : :
rica ederim.basit ögrenirsin zaman herşeyin ilacıdır not:indirmeden film izlemekde kotayı aşarsan faturana yansır

fatih81_81' Alıntı:
rica ederim.basit ögrenirsin zaman herşeyin ilacıdır not:indirmeden film izlemekde kotayı aşarsan faturana yansır
ya sınırsız kanka da ben indirmeden seyretmek daha iyi oluyor pek anlamıyorum dvanlop felan.

Baran 54' Alıntı:
kanka bi bakayım kafama gore fılm varmı
bugün yasinle sinemaya gittik ejder kapanını izledik güzelmiş.kenan imirzalıoglu nun filmi.kabadayı filmindede film sonunda ölmüştü