Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 884,252

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

bu akşam nostalji rüzgarları estirelim :D buda benim gtı dı :( :'( :'( :'( :'( :'(

IMG_0734.jpg

IMG_0732.jpg

fatih81_81' Alıntı:
uhh 30000 mi istiyooo :eek: :eek:
aynen ama tr de tek ve harbi fııransa bile boyle araç üretmiyo bende simdi olsa bende 30.oooo isterdim tam full + fuull du bu arada eurpa kalemınde ve çizgisinde duruyor keşke satmasaydın kanki ama keşkeler işte dimi. ::smiley: :-[

rabanda sağdan boya değişen varmıydı resimdenmi kanka benimki hastalıkta.

Baran 54' Alıntı:
aynen ama tr de tek ve harbi fııransa bile boyle araç üretmiyo bende simdi olsa bende 30.oooo isterdim tam full + fuull du bu arada eurpa kalemınde ve çizgisinde duruyor keşke satmasaydın kanki ama keşkeler işte dimi. ::smiley: :-[
ah o keşkeler :( bende 9000 e satmıştım.düzceden gelirken otobanda bi deniyeyim dedim. 175 e çıktı lpg de benzinde denemedim bile..dahada gidecekdi sanki ama lastikler yeter diyodu diraksiyon sirkelenmeye başlamıştı biraz :D

Baran 54' Alıntı:
rabanda sağdan boya değişen varmıydı resimdenmi kanka benimki hastalıkta.
ön kaput degişmişti.ama komple boyalıydı.yeni pasta cila yapılmıştı bu resimde.şöför tarafı resimde mat görünüyor ama gölge düştügü için öyle sanırım.normaldede parlakdı :D :D

fatih81_81' Alıntı:
ah o keşkeler :( bende 9000 e satmıştım.düzceden gelirken otobanda bi deniyeyim dedim. 175 e çıktı lpg de benzinde denemedim bile..dahada gidecekdi sanki ama lastikler yeter diyodu diraksiyon sirkelenmeye başlamıştı biraz :D
kankam allah daha iysini verir ihşallah vermesede az eksini versin bek ben 2000 gtı den 98 e duştum bunda sanruf yo k deri alakarta yok ama 30000 değil 15000 98000kmde orjınal nokta boya yok yarın tam belli olacak arabayı zbart ve yıldırım pejo servise sokup herşeyını baştan apıcam onden sona tek h dırs eksoz ve çip kalıcak sonrada gazlamak tabi ;) :D ;D ama ayarında roling yada drak körfez pistinde koşturıcam kısmetse tabi yarın sınavları gecerse hep gazlama yani. ;) :D

Baran 54' Alıntı:
kankam allah daha iysini verir ihşallah vermesede az eksini versin bek ben 2000 gtı den 98 e duştum bunda sanruf yo k deri alakarta yok ama 30000 değil 15000 98000kmde orjınal nokta boya yok yarın tam belli olacak arabayı zbart ve yıldırım pejo servise sokup herşeyını baştan apıcam onden sona tek h dırs eksoz ve çip kalıcak sonrada gazlamak tabi ;) :D ;D ama ayarında roling yada drak körfez pistinde koşturıcam kısmetse tabi yarın sınavları gecerse hep gazlama yani. ;) :D
:D :D :D aminnnnn.

fatih81_81' Alıntı:
ön kaput degişmişti.ama komple boyalıydı.yeni pasta cila yapılmıştı bu resimde.şöför tarafı resimde mat görünüyor ama gölge düştügü için öyle sanırım.normaldede parlakdı :D :D
ben resimden inceden anladım ama kaputmuş bana ön tamponun sağ tarafındakiaralık tiyo vermişti sagda hatayı aradim solda resimde soluk oduğu için sormuştum .ama araç 10 numara duruyo tupte 175 çok mukemmellllllllllllllllllllll. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

km ye bak kanka :D :D direksiyona geçince km yi gördümmü rahatsız oluyordum.ama motor yapılmıştı 1 gr su yağ eksiltmezdi kereta :D 226000 km de gitti

IMG_0753.jpg

fatih81_81' Alıntı:
km ye bak kanka :D :D direksiyona geçince km yi gördümmü rahatsız oluyordum.ama motor yapılmıştı 1 gr su yağ eksiltmezdi kereta :D
çok iyi ya harbi iyi bir araçmış ama daha iyisini alırsın be yaşin genç kanka. ;)

Baran 54' Alıntı:
kanki oğlan arıza çıkarıyo yatsam kızmazsın dimi. ::smiley: ;D
yok keyfine bak bende yatayım.geç oldu gerçi yarın iş yok ama erken kalkmak lazım günü öldürmemek lazım.inş. ALLAH herkeze temiz araç nasip etsin. iyi geceler görüşmek üzere. kendine iyi bak

fatih81_81' Alıntı:
yok keyfine bak bende yatayım.geç oldu gerçi yarın iş yok ama erken kalkmak lazım günü öldürmemek lazım.inş. ALLAH herkeze temiz araç nasip etsin. iyi geceler görüşmek üzere. kendine iyi bak
kankim iyi geceler yarın ve artık yine burdayım nasıl olsa ve bugun arayıp moral verdiğin içinde ayrıyetten teşekkur ederim .
ve iyi geceler SAKARYA .

Baran 54' Alıntı:
hop jhop hop o güzelim beyaz kuğuyu sat kara kacçan al abi nası iş sana suzu alma corekiden sona sarmaz dedık ama sen en iyisi al bir suziki ya 4 kapı bak bunla hiç uğraşamıcan bilmediğin bilmediğimiz bir araçama sen bilirsin 15 000 jeep varsa ben yeni 106 gtı aldım 15000 e arabayı tonaja vursak yarısı eder ama bildiğim araba ama sen lades yaparım ben katlanırım diyosan hayırlısı olsun abi.
::smiley: ??? :eek:
herkeze günaydın,hayırlı işler.görüşleriniz için teşekkürler.beyaz kuğuya gelince.hani derlerya dışı seni içi beni yakar.işte o kuğunun yürüyen aksamı yorgundu,kliması bozuk,hız sabitleyici vs.aksamlar çalışmıyordu.en önemlisi şanzıman devrinde vitese geçmiyordu.5,6 arası masrafı vardı.heran elimde gümleyebilirdi. 6 ay önce 10 a almıştım.2 masraf yaptım.takasata 1991 bmw 730i.içi dolu versiyonu.üste 5 aldım.yani bmw 7 ye geldi bana.10 a rahatlıkla gider.ama acelem yok düzgünbir choreke bulursam hiç durmam. bu araca üste 2,5 vereyim dedim okeyledi.lakin incelemem lazım.motor,şanzıman,kaporta.gerisi zate angarya.görüşmek üzere sakarya.(edebiyatamı girsem acaba :smiley: )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR