Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 884,646
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

fatih81_81' Alıntı:
bugün yasinle sinemaya gittik ejder kapanını izledik güzelmiş.kenan imirzalıoglu nun filmi.kabadayı filmindede film sonunda ölmüştü
oh oh siz sinemaya gıdın bız bılgısayardan adletmi bu . kanka neyse bizde sanayıde karakaçanla uğraştık bugun hava guzeldi.

Etiketler

Baran 54' Alıntı:
10mnumara kanka super olmuş ve sana yakışır kacırma bu arada ben kaçtım herkeze iyi geceler .
bakacam kanka halen daha düşünmekteyim.araç güzel ama : : : iyi geceler...

fatih81_81' Alıntı:
bakacam kanka halen daha düşünmekteyim.araç güzel ama : : : iyi geceler...
araç guzel port bagajıda al alırken ya yaparsın ufak ufak bak çok iyi gozukuyor.

fatih81_81' Alıntı:
port bagajı vermiyo konuşmuştum bugün
olsun kanka olsun sen aracı al o fiyata 2 el bırsuru bagaj var sahıbındende. ;D ben kaçar yarın görüşürüz kanka . rüyana girer lada şimdi senin . ;D
ama yan dodiklerle super duruyor inan en beğendiğim şekli ladanın.acele et kaçmasın.

selam abiler,

bende aranıza yeni katıldım, 2001 freelander TD4 sahibiyim, aracın bakımı için yardıma ihtiyacım var. adapazarında bu aractan anlayan yok sanırım?

sehzata' Alıntı:
selam abiler,

bende aranıza yeni katıldım, 2001 freelander TD4 sahibiyim, aracın bakımı için yardıma ihtiyacım var. adapazarında bu aractan anlayan yok sanırım?
aramıza hoşgeldin.freelander süper bir araç geçenlerde binme imkanım oldu.profil resmimdeki araca.adeta kar makinası gibiydi

sehzata' Alıntı:
selam abiler,

aramıza hoş geldin.özelden mesaj attım yardımı olur diye düşünüyorum.

Evdeyim Fatihim bebek bakıyorum. ;D Gelen giden anca geçtim pc nin başına geldim.

Ne var ne yok bişey yok muydu bu hafta sonu

abi bu haftasonu hiçkimse yoktu.sitede in cin top oynadı.baran54 le muhabbet ediyoz arada.bi tuhaflık var bu işte ama ??? : ??? :

Yarın herkes çıkar piyasaya ne yaptılar ne ettiler öğreniriz.Ben misafirim olduğundan evdeydim bu pazar..Tam da havasıydı bu gün güzel yağmur yağdı peşinden güneş.

Napalım önümüzdeki maçlara bakaccağız artık... ;D ;D ;D

sabah dökülür herkes evet bu sabah güzel yagdı.burda dolu yagdı.bende pek evden çıkmadım.yasinle sinema keyfi yaptık okdadar