Selamlar serkan abi Hareket saatini ve yeri sen belirle pazar sabahı buluşalım Kelebeklerin siparişini vermeği unutmaserkan şen' Alıntı:Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....
Sitenin müdavimleri kayıp oldu,uğramaz oldu! neredeler..?
Hadi yapın bir program bir araya gelelim,keyiflenelim...muhabbetimiz artsın....
Bircan,İsmail Abi,Murat ve diğerleri...... neredesiniz....Sesimi duyan var mı?????
Dışarıda güzel bir yağmur var,3 gün sonra da pazar!!!![]()
hakan5408' Alıntı:Selamlar serkan abi Hareket saatini ve yeri sen belirle pazar sabahı buluşalım Kelebeklerin siparişini vermeği unutma
freegraf' Alıntı:hayrlı sabahlar ve işler sn.sakarya ahalısi ben ist dan sanal olarak sizlere katılıyorum.Kendime yakın hissettiğim içindir.Böyle bir his besliyorum umarım yanılmam.Arada sırada adapazarına akraba ziyaretine geliyorum.bazende .eskiden daha sık olurdu bu aralar durma noktasına geldi.Taraklı ya ve civarına gider gelirim karagöl yaylasına maden deresi sülüklügöl.doğancaydan yukarı dere vs ..gider gelirdim .hal böyle İnşaallah birgün zaman ve imkan olursa sizin le muhabete katılırım.Ercovaya gelmek istedim ama arazi aracım olmadığı için uygun görmedim gelmeyi birde engeller de oluştu böylece nasip olmadı.hal mesele böyle selam ve muhabetle kalın.
serkan şen' Alıntı:Burdayım,yeni geldim..