herkeze selam.ben fatih.aslen düzceliyim ama 5 senedir sakaryalıyım tam bir doga ve offroad tutkunuyum.malesef aracım yok maddi kriz nedeniyle ama durumu düzeltince alacam yoksa gözüm açık gidecek toyota fabrikasında çalışıyorum.önceden siteyi uzaktan takip ediyordum.ama artık dayanamadım üye oldum.31 ocakdaki gezinize katılmak ve tanışmak isterdim ama malum araç sıkıntısı.tanıdıgım 2 kişi var biri akrabam digeri arkadaşım şimdi onları zehirleyip bu geziyi haber verecem görüşmek üzere.herkeze iyi günler.
saolun sinan bey.daha tanışamadık çogu kişiyle birtek serkan beyle biraz yazıştık.programı yapayım zaman var.şubatın ilk haftası zaten izine çıkıyorum 1 hafta nasip olursa tanışırız. inş. gelmek nasip olur.burdaki fotoları ve aranızdaki muhabbetleri gördükçe kanı kaynıyor insanın.
saolun sinan bey.daha tanışamadık çogu kişiyle birtek serkan beyle biraz yazıştık.programı yapayım zaman var.şubatın ilk haftası zaten izine çıkıyorum 1 hafta nasip olursa tanışırız. inş. gelmek nasip olur.burdaki fotoları ve aranızdaki muhabbetleri gördükçe kanı kaynıyor insanın.