Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 811,624

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

son_kral_54' Alıntı:
iyi pazarlar,
dündar geçmiş olsun.
seni son çeken benim heralde geleyimmi?
Sagol abi hallettik rotu taktik indirdim arabayı yarın parça gelcek kalırsam ararım :smiley:

merhaba, herkese iyi akşamlar. Bende aranzı yeni katılıyorum. Sitesi uzun zamandır inceliyorum ama burayı yeni fark ettim, daha yeni 2006 suzuki xl7 aldım şu anda standart. önceki sayfalarda Sakarya' lalırı aranızda görmek istediğinzden bahsetmişsiniz benim gibi çömezlere abilik yapacaksanız peşinizden gelmekten memnun olurum. Anladığım kadarıyla organizasyonlar burada konuşulup ayarlanıyor ileriki tarihlerde yapılacak bir geziye katılabilmek için hergün bu linki takip etmem gerekiyor sanırım.

Bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz ?

cevdet54' Alıntı:
merhaba, herkese iyi akşamlar. Bende aranzı yeni katılıyorum. Sitesi uzun zamandır inceliyorum ama burayı yeni fark ettim, daha yeni 2006 suzuki xl7 aldım şu anda standart. önceki sayfalarda Sakarya' lalırı aranızda görmek istediğinzden bahsetmişsiniz benim gibi çömezlere abilik yapacaksanız peşinizden gelmekten memnun olurum. Anladığım kadarıyla organizasyonlar burada konuşulup ayarlanıyor ileriki tarihlerde yapılacak bir geziye katılabilmek için hergün bu linki takip etmem gerekiyor sanırım.

hoşgeldiniz...
1-bende buraya yeni sayılırım... ancak herkes zamanla buradada eskir... dostlukları ise cilalanır...
2-aracınız hayırlı olsun. standart hali ile aracınızda temel belli başlı şeyler olmazsa hep çömez kalınır.(çıplak ayakla koşu olmaz)
3- aynı şeylerden keyif alan ve bu işe gönül veren arkadaşlar-hemşeriler ile olmak gerçekten çok güzel...
grubun abisi var ;D diğerleri hep arkadaş ;)
4-sakaryalı arkadaşların her türlü etkinliği buradan başlar.
sefalar getirdiniz.

Günaydın Sakarya..

Günaydın Karamürsel.....

Günaydın Yurdumun güzel şehirleri..kasabaları...

Hayırlı işler..bol kazançlar..gününüz aydın olsun..

cevdet54' Alıntı:

Gündın Dostlar Hayırlı İşler, Hayırlı Sabahlar....
Cevdet bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

cevdet54' Alıntı:

Cevdet bey aramıza hoşgeldinizz..

Herkese selamlar...

Cevdet Bey aramıza hoş geldiniz....

Senelik izinde olunca bu gün biraz geç girdim siteye...

Arkadaşlarım abilerim ablalarım;1,2,3,temmuz 2011 tarihinde Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Şenlikleri yine Bolu Aladağlarda yapılması kuvvetle muhtemel.

Şimdiden söylemesi herkes hazırlığını ona göre yapmaya başlasın

Herkese işlerinde başarılar,sağlık ve mutluluklar.....

serkan şen' Alıntı:
Herkese selamlar...

Cevdet Bey aramıza hoş geldiniz....

Senelik izinde olunca bu gün biraz geç girdim siteye...

Arkadaşlarım abilerim ablalarım;1,2,3,temmuz 2011 tarihinde Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Şenlikleri yine Bolu Aladağlarda yapılması kuvvetle muhtemel.

Şimdiden söylemesi herkes hazırlığını ona göre yapmaya başlasın Geri sayım başlasınmı ? :smiley:

Herkese işlerinde başarılar,sağlık ve mutluluklar.....

bir gece yarısından tüm arkadaşlara iyi uykular ;D dinlenik kalkılan bir güneşli sabaha uyanmalarını dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,741
Kaydolan Son Üyemiz
Ekrem 61

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.