son_kral_54
Hamdi TEKMEN
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
iyi pazarlar,
dündar geçmiş olsun.
seni son çeken benim heralde geleyimmi?
iyi pazarlar,
dündar geçmiş olsun.
Sagol abi hallettik rotu taktik indirdim arabayı yarın parça gelcek kalırsam ararımson_kral_54' Alıntı:iyi pazarlar,
dündar geçmiş olsun.
hoşgeldiniz...cevdet54' Alıntı:merhaba, herkese iyi akşamlar. Bende aranzı yeni katılıyorum. Sitesi uzun zamandır inceliyorum ama burayı yeni fark ettim, daha yeni 2006 suzuki xl7 aldım şu anda standart. önceki sayfalarda Sakarya' lalırı aranızda görmek istediğinzden bahsetmişsiniz benim gibi çömezlere abilik yapacaksanız peşinizden gelmekten memnun olurum. Anladığım kadarıyla organizasyonlar burada konuşulup ayarlanıyor ileriki tarihlerde yapılacak bir geziye katılabilmek için hergün bu linki takip etmem gerekiyor sanırım.
Bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz ?
cevdet54' Alıntı:merhaba, herkese iyi akşamlar. Bende aranzı yeni katılıyorum. Sitesi uzun zamandır inceliyorum ama burayı yeni fark ettim, daha yeni 2006 suzuki xl7 aldım şu anda standart. önceki sayfalarda Sakarya' lalırı aranızda görmek istediğinzden bahsetmişsiniz benim gibi çömezlere abilik yapacaksanız peşinizden gelmekten memnun olurum. Anladığım kadarıyla organizasyonlar burada konuşulup ayarlanıyor ileriki tarihlerde yapılacak bir geziye katılabilmek için hergün bu linki takip etmem gerekiyor sanırım.
sinan54' Alıntı:Gündın Dostlar Hayırlı İşler, Hayırlı Sabahlar....
Cevdet bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz...
Cevdet bey aramıza hoşgeldinizz..cevdet54' Alıntı:merhaba, herkese iyi akşamlar. Bende aranzı yeni katılıyorum. Sitesi uzun zamandır inceliyorum ama burayı yeni fark ettim, daha yeni 2006 suzuki xl7 aldım şu anda standart. önceki sayfalarda Sakarya' lalırı aranızda görmek istediğinzden bahsetmişsiniz benim gibi çömezlere abilik yapacaksanız peşinizden gelmekten memnun olurum. Anladığım kadarıyla organizasyonlar burada konuşulup ayarlanıyor ileriki tarihlerde yapılacak bir geziye katılabilmek için hergün bu linki takip etmem gerekiyor sanırım.
serkan şen' Alıntı:Herkese selamlar...
Cevdet Bey aramıza hoş geldiniz....
Senelik izinde olunca bu gün biraz geç girdim siteye...
Arkadaşlarım abilerim ablalarım;1,2,3,temmuz 2011 tarihinde Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Şenlikleri yine Bolu Aladağlarda yapılması kuvvetle muhtemel.
Şimdiden söylemesi herkes hazırlığını ona göre yapmaya başlasın Geri sayım başlasınmı ?
Herkese işlerinde başarılar,sağlık ve mutluluklar.....