Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 810,301

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

sinanuzun54' Alıntı:
evet hamdi abi. cj7 motoru

ben böyle bir motor buldum fiyatına 13.000-tl dediler.

ama fiyatından dolayı almayı dşünmüyorum sonuçta ismail abinin dediği gibi 30-40 yapan arac için gerek yok.:smiley:)) ferrari ile dağda yarış yapmayacağız ya...
bak şimdi aklımı çeliyonuz :eek: 30,40 da nedemek cj planlarım var benimde ve sakarya,ankara yolu 30,40 la çekilmez bre.
ayrıca ferrari arazide 1.6 suzi ile baş edemezki kaldıki v8.gerek yok yani ;) :D :D

son_kral_54' Alıntı:
bak şimdi aklımı çeliyonuz :eek: 30,40 da nedemek cj planlarım var benimde ve sakarya,ankara yolu 30,40 la çekilmez bre.
ayrıca ferrari arazide 1.6 suzi ile baş edemezki kaldıki v8.gerek yok yani ;) :D :D

hamdi abi biz asfalta gitmeyeceğiz bununla, arazide kullanacağımız için max hız 30-40 :smiley:) hakkını vermek gerek. asfalta gideceksek neden bu kadar masraf yapıpta asfaltta kullanayım.:smiley:)) asfalt için 3.0 cc laguna bana yeter.:smiley:))

sinanuzun54' Alıntı:
hamdi abi biz asfalta gitmeyeceğiz bununla, arazide kullanacağımız için max hız 30-40 :smiley:) hakkını vermek gerek. asfalta gideceksek neden bu kadar masraf yapıpta asfaltta kullanayım.:smiley:)) asfalt için 3.0 cc laguna bana yeter.:smiley:))
kendine müslüman olamayalım sinan beyyy.
birazda beni düşün. sakarya 300 km.ikinci aracı neyleyim.ben oraya gelincede ormanlardan inmiyorumki.yani her halükarda bana 4x4 gider.
30,40 la gidiyorsa cj ler o yol çekilmez olur bana ;D

günaydın arkadaşlar.
hayırlı kandiller...
son_kral_54' Alıntı:
yanılmıyorsam 455 hp onun motoru.
aynen topik linki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64351.msg762933#msg762933
bayağa kapsamli bir modifiyeden geçirildi.. haka daha devam ediliyor... takibi bile keyifli... ;)

İsmail Abi şimdiden iyi eğlenceler....

Bol bol fotoğraf bekliyoruz ona göre :D

Bu arada temmuz başı program belli oldu

.Ben Ankadan okul çıkışı direk Bolu ya gideceğim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75570.0;topicseen

;D ;D ;D

Dündarım;

Ferozacı arkadaşım Ersan beyle cumartesi ögle sonu buluşup düzce taraflarına geçecegiz..aklımıza hangisi yatarsa kamp yapacagız..Pazar sabahıda Boludan arkadaşlarla buluşacagız.
istiyorsan özelden konuşalım..

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.....

Malum haftanın son iş günü ....hafta sonu gezeceklere,kamp yapacak olanlara iyi eğlenceler...

Bol fotoğraf olsun;lütfen ;) :D ;D

Günaydın Sakarya.
Günaydın Karamürsel..
Günaydın Yurdumun güzel şehirleri..insanları
Geldik haftanın sonuna...

Serkancıgım merak etme senin yerine gereken herşeyi yaparım... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR