ben böyle bir motor buldum fiyatına 13.000-tl dediler.
ama fiyatından dolayı almayı dşünmüyorum sonuçta ismail abinin dediği gibi 30-40 yapan arac için gerek yok.)) ferrari ile dağda yarış yapmayacağız ya...
bak şimdi aklımı çeliyonuz 30,40 da nedemek cj planlarım var benimde ve sakarya,ankara yolu 30,40 la çekilmez bre.
ayrıca ferrari arazide 1.6 suzi ile baş edemezki kaldıki v8.gerek yok yani
bak şimdi aklımı çeliyonuz 30,40 da nedemek cj planlarım var benimde ve sakarya,ankara yolu 30,40 la çekilmez bre.
ayrıca ferrari arazide 1.6 suzi ile baş edemezki kaldıki v8.gerek yok yani
hamdi abi biz asfalta gitmeyeceğiz bununla, arazide kullanacağımız için max hız 30-40 ) hakkını vermek gerek. asfalta gideceksek neden bu kadar masraf yapıpta asfaltta kullanayım.)) asfalt için 3.0 cc laguna bana yeter.))
hamdi abi biz asfalta gitmeyeceğiz bununla, arazide kullanacağımız için max hız 30-40 ) hakkını vermek gerek. asfalta gideceksek neden bu kadar masraf yapıpta asfaltta kullanayım.)) asfalt için 3.0 cc laguna bana yeter.))
kendine müslüman olamayalım sinan beyyy.
birazda beni düşün. sakarya 300 km.ikinci aracı neyleyim.ben oraya gelincede ormanlardan inmiyorumki.yani her halükarda bana 4x4 gider.
30,40 la gidiyorsa cj ler o yol çekilmez olur bana ;D
aynen topik linki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64351.msg762933#msg762933
bayağa kapsamli bir modifiyeden geçirildi.. haka daha devam ediliyor... takibi bile keyifli...