Salcano XRS 300 Sizce Nasıl!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Suvari Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,842
S

Suvari

Ziyaretçi
almayı düşündüğüm bisiklet sizce nasıl?

Salcano XRS 300 Özellikleri

Genel Özellikler
Tip 700C Yol
Kadro Hı-Ten Kadro
Süspansiyon Hı-Ten Maşa
Jant Salcano Race 02 700C Tekerlek Seti
Lastik Salcano XRS Serisi 700C x 23 Lastik
Vites Shimano A050 / RD2300 14 Vites
Fren Caliper Fren
Sele
Aynakol
Gidon Zoom Ahead Alüminyum Gidon Boğazı
Ağırlık
Aksesuar

Fiyat: 540,00 TL

Etiketler
Ynt: Salcano XRS 300 Sizce Nasıl!!

bir bisiklet tavsiyesi lütfen yol bisikleti almaya karar verdim

Özet:
Boy : 1.73
Kilo: 63
İç bacak : 80 cm
Bütce: 700-100 TL
Bisiklet: ???

bu bisikleti ve bütün salkanoları tavsiye ederim , bence bisiklette dünyanın en iyileri arasında anılmayı hak ediyor artık. bende bir salkano kullanıyorum dehşet iyi.

XRS 300 modeli için çok kötü şeyler söyleniyor forumlarda.alanların hepsi pişman.yorumlara göre vites sistemi kötü, kadrosu çok ağır, dişli oranları zorlarmış.

yol bisikleti için 1000 lira üzeri ikinci el modellere bakmanızı tavsiye ederim. yada carraronun 1000-1500 arasında bikaç modeli var.

mayıs ortasından beridir salcanonun orta grup bi mtb 'sini kullanıyorum. bisiklet işinde de her yerde olduğu gibi ne kadar ekmek o kadar köfte.... bir markanın her ürünü iyi diye birşey yok maalesef. yerli de de böyle ithalde de böyle.

iyi araştırmadan almayın derim.

hala bakıyorum henüz karar veremedim ama sizlerin değerli yardımlarıyla alacağım bir tane uzun yol yapmak istiyorum şehir, yol bisikletlerine bakıyorum

bisikleti aldıktan sonra ufaktan bir sponsor bulursam harika olacak hayallerimi gerçekleştirebileceğim

bir hafta önce bende carraro 812 aldım bugun 30 km lik bi tur yaptım arkadaşlarla hiç bir sorun yaşamadım
gayet güzel 2 vukuat kolda güneş yanması ayakta nedeni bilinmeyen yara