Samlex 1000 Modeli Mobil Telsiz (Satılık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,595

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
arkadaşlar elimde yeni telsiz aldıgımdan bir telsiz var yeni sayılır
samlex 1000 modeli mobil bir cihaz
40 kanal am
cıtızens band transceıver
işine yarayan olursa 100 ytl

Etiketler

Ynt: Samlex 1000 Modeli Mobil Telsiz (Satılık)

arkadaşım cihazın resmini göre bilirmiyiz ??

cihazın resmi

telsiz003.jpg

kardeş ben alıcıyım istanbuldaysan eklermisin erbarlas@msn.com elden almak istiyorum

arkadaşım bu cihaza 40 kanal am-fm demişsin cihazına tekrar bak bakalım cihazın fm ' demi am ' demi çalışıyor tek band bir cihaz ve üzerinde am- fm seçeneğide yok olsaydı olurdu.

futfut' Alıntı:
arkadaşım bu cihaza 40 kanal am-fm demişsin cihazına tekrar bak bakalım cihazın fm ' demi am ' demi çalışıyor tek band bir cihaz ve üzerinde am- fm seçeneğide yok olsaydı olurdu.

CB kanallı telziler 40 kanal AM çalışırlar, FM opsiyoneldir, FM i olanlar sadece kısa mesafe için başka FM kullanan telsizlerle çalışırlar. Deniz doğru yazmış, 40 kanal CB , Lütfen biraz üsluba dikkat ve tartışma / pazarlıkları özelden yapalım.

Saygılarımla

cihazı hiç kullanmadıgımı belirttim notumda üstünda ne yazıyosa yazdım oraya ben anlamıyom bu cihazı hiç kullanmadım ark aldım şu an bemor 40 kanal radyolu cb telsiz kullanıyorum cihazı tanıyan işine yarayanolursa ilgilensin

Pazarlık ve alışveriş kısmını "özelden" yapalım lütfen arkadaşlar...

slm cihaz hala satılıkmı nasıl ve nerde göre bilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler