Dersim bitmiş arkadaşım beni okuldan almıştı. Turlarken ersin abiye (civeneburi) ye rastladık. Korna çalıp durdurdu bizi. Bana sen gez ben offroad yapmaya gidiyorum dierek içimin gitmesini sağladı. Yalvar yaakr benide götürmesine ikna ettim.(tabi bu arada arkadaşımı sattım) derken yaylaya offroad oyunlarını düzenlediğimiz yere geldik. Mehmet abinin (xdarkman) willys kendi çıkabiliyor ama dier willys i çekemiyordu. Bağladık vitaranın arkasına
Ynt: Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)
gene olmadı bu sefer yayladan inip bizim Pajero yu alıp onunla denemeye karar verdik. Tam suzikiyle indiğimiz yeri çıkmaya uğraşırken sattım dediğim arkadaşım doğanla parkurun girişine kadar gelmiş izlemeye. Doğanla indik yayladan pajeroya halat su ve benzin alıp gittik yanlarına.
Bağladık willysi arkasına başladık zorlamaya
valla bende çekemeseydim kenan abinin(gri willysin sahibi) 2009 newholland 4x4 garajda yatıyodu mecbur onunla çekecektik ama bi arazi aracını traktörün çekmeside hoş olmuyo
mogzilla' Alıntı:
Ufak çamur temizlikleri mi ?
Kaputun üzerinde nerede ise 2 dönüm tarla var. ;D
walla çok yalvardım hiç temizlemeyin çarşıda şöyle bi turlayalıum die ama dinlemediler bu arada bu gidişle bizi mahkemeye veirler istemedende olsa çimenlere zarar verdik
Ynt: Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)
orman işletmesine yakalanmayında
yazık olmasın canım 4*4 lere
ladikoffroad' Alıntı:
valla bende çekemeseydim kenan abinin(gri willysin sahibi) 2009 newholland 4x4 garajda yatıyodu mecbur onunla çekecektik ama bi arazi aracını traktörün çekmeside hoş olmuyo
walla çok yalvardım hiç temizlemeyin çarşıda şöyle bi turlayalıum die ama ersin dinlemediler bu arada bu gidişle bizi mahkemeye veirler istemedende olsa çimenlere zarar verdik