Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,692

ladikoffroad

Ladik Off-Road Team
Yer
samsun/ladik
Web
www.ladikoffroadteam.tr.gg
Dersim bitmiş arkadaşım beni okuldan almıştı. Turlarken ersin abiye (civeneburi) ye rastladık. Korna çalıp durdurdu bizi. Bana sen gez ben offroad yapmaya gidiyorum dierek içimin gitmesini sağladı. Yalvar yaakr benide götürmesine ikna ettim.(tabi bu arada arkadaşımı sattım:smiley:) derken yaylaya offroad oyunlarını düzenlediğimiz yere geldik. Mehmet abinin (xdarkman) willys kendi çıkabiliyor ama dier willys i çekemiyordu. Bağladık vitaranın arkasına
th_Video134.jpg

Etiketler

Ynt: Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)

gene olmadı bu sefer yayladan inip bizim Pajero yu alıp onunla denemeye karar verdik. Tam suzikiyle indiğimiz yeri çıkmaya uğraşırken sattım dediğim arkadaşım doğanla parkurun girişine kadar gelmiş izlemeye. Doğanla indik yayladan pajeroya halat su ve benzin alıp gittik yanlarına.
Bağladık willysi arkasına başladık zorlamaya
th_Video138.jpg

işin zevki burada kalana yardım ediceksin dostunu arkadaşını burada ayırıcaksın

eksperoto' Alıntı:
işin zevki burada kalana yardım ediceksin dostunu arkadaşını burada ayırıcaksın
valla bende çekemeseydim kenan abinin(gri willysin sahibi) 2009 newholland 4x4 garajda yatıyodu mecbur onunla çekecektik ama bi arazi aracını traktörün çekmeside hoş olmuyo:smiley:

mogzilla' Alıntı:
Ufak çamur temizlikleri mi ?
Kaputun üzerinde nerede ise 2 dönüm tarla var. ;D

walla çok yalvardım hiç temizlemeyin çarşıda şöyle bi turlayalıum die ama dinlemediler:smiley: bu arada bu gidişle bizi mahkemeye veirler istemedende olsa çimenlere zarar verdik:(

orman işletmesine yakalanmayında
yazık olmasın canım 4*4 lere

ladikoffroad' Alıntı:
valla bende çekemeseydim kenan abinin(gri willysin sahibi) 2009 newholland 4x4 garajda yatıyodu mecbur onunla çekecektik ama bi arazi aracını traktörün çekmeside hoş olmuyo:smiley:

walla çok yalvardım hiç temizlemeyin çarşıda şöyle bi turlayalıum die ama ersin dinlemediler:smiley: bu arada bu gidişle bizi mahkemeye veirler istemedende olsa çimenlere zarar verdik:(

kafalarına takmasınlar birşeyler uyduruyorlar
ellerinde yetki var ya
biz burda köşe kapmaca oynuyoruz valla ;D

o arabanın o haliyle üzerinde güzel maydanoz yetiştirilir:smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR