<div class="bbWrapper">Selam,<br />
<br />
Samsunda oturuyorum.Ve önümüzdeki 2 hafta içerisinde Sinop'a tek başıma otostopla gidip,1-2 gün kamp yapmak istiyorum.Ancak bu taslak halinde kafamda.Daha önce hiçbir kamp tecrübem yok,kendime göre teçhizat aldım sayılır.Bu yaşıma geldim(18)hayatımda hiç otostopla yolculuk yapmadım.Ama sanırım denemenin zamanı.Herşeyin bir başlangıcı vardır.<br />
<br />
Forumu 1 haftadır takip ediyorum.Beğendiğim konuları sayfa sayfa okudum.Yararlı bilgiler mevcut.Ve üye olup,buradan bir yol arkadaşı bulabilirmiyim acaba diye denemek istedim.Bulamazsam da sorun olmaz,bu düşüncemi biraz erteler,1-2 ay sonra mutlaka gerçekleştiririm.Ancak bir yol arkadaşı olsa fena da olmaz hani?<br />
<br />
Samsunda oturan,yolculuk tecrübesi olan(olsa daha iyi olur,bende tecrübe 0.Bir kişi tecrübeli olursa hiç olmazsa,zorlanmayız.)ormanlarda dolaşabileceğim,korkusuz,bir kamp arkadaşı..Yol yarısında ben dönüyorum demeyecek,bu sinop gezimiz 2-3 gün arasında olacak dolayısıyla bıkmadan buna katlanabilecek,daha sonra uyumu sağlarsak bütün bir karadeniz turu yapabileceğim,sağlam bir yol arkadaşı...<br />
<br />
Bu şartlarda olan ve gerçekten eğlenerek yolculuk etmek isteyen arkadaşlar varsa,bu konuya yazsın msnden iletişime geçer,daha sonra buluşur konuşuruz.Dediğim gibi acelem yok.Eğer bulamazsam,tek başıma gerçekleştirmeye çalışacağım,ancak 1-2 ay sonra.Ama arkadaş bulabilirsem 1 hafta içerisinde tüyeriz buralardan.He yolculuk şekli olan otostop'u beğenmeyen olursa,diğer yollarda denenebilir.</div>