Samurai İçin Hub Arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,830

freegraf

uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta
Yer
istanbul
Selamlar Sn.Arkadaşlar 92 Model Suzuki Samurai için HUB bakıyorum.Ayrıca ,bu konu da Öneri ve düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim.Herkese iyi paylaşımlar ve selamlar.

Etiketler

hub teknolojisini şehir içi okul servislerinin yakıt tasarrufu yapması için düşünmüştüm dukato master gibi araçlara kit yapıp satacaktım fakat batarya maliyetleri çok yüksek onun için vaz geçtim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ynt: Samurai İçin Hub Arıyorum.

Selamlar Sn.FENİŞ AKADEMİ,bu arkadaşların tel.vs varmı yoksa googıl amcaya mı soralım.Bir de aynı şeyden bahsediyoruz herhalde minibüs deyince kafam biraz karıştı, minibüsler de mi HUB takılıyor? bilmiyordum.ilgi ve yönlendirmeniz için teşekğrler.

google amcada numara adres vs var oradan ulaşabilirsin hub jantın içine takılan elektirik motoru demek yani göbek motor uygun ebatta ve güçte yapıldıktan sonra her araca takılabilir siz ne yapmayı düşünüyorsunuz biraz konuyu açarmısınız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ynt: Samurai İçin Hub Arıyorum.

SN.FENiŞ dediğiniz gibi izmir deki adres ve yerini buldum ürünlerine baktım. Mesele,Samurai deki ön teker dönünce mil ve aktarım şaftı da dönüyor.kısaca boşa dönüyor, hem ses hemde hafifte olsa güç kaybı oluyor.tekerdeki göbek ve var olan saplamaları cıkarıp yerine bu dönen hareketi ve devinimi boşa çıkardığı için,HUB diye bu malzemeyi uyguluyorsun,hem ses hemde diğer gerekliliği de ortadan kaldırdığı için daha sessiz ve az da olsa yakıt tasarrufu ve aşınmaları azalmasına sebebe olur, olumlu acıdan.Bildiklerim böyle eksik ve yarım tarafı var ise tamamlanabilinir.Eyer bu bahsettiğim duruma çözüm varsa ve de fiyatıda uygun ise elbetteki bir yerli mal Ürün, ısrarlı tercihimdir.iyi paylaşımlar ve muhabetler dilerim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR