Samurai mi , Vitara mı ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursad80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,848

kursad80

Ana Kamp
Mesajlar
63
Tepkime Puanı
0
Yer
osmaniye
herkese selam
ilk defa 4x4 alacağım.
lütfen yardımcı olun.
kullanım amacımı da sormayın.
ŞİMDİ ;
9.000 tl ye kadar
samurai mi vitara mı?

kullanma şeklimi boş verelim.
sadece ekonomi mi düşünüyorum
alırken ve satarken,kullandığım sürece
 

Etiketler
Ynt: Samurai mi , Vitara mı ?


bu iki aracı
A dan Z ye ekonomi açısından değerlendirebilirsek sevinirim.

Herkese Teşekkürler
 

Ynt: Samurai mi , Vitara mı ?


"Sormayın" dediğiniz kriterlerle size verilecek sağlıklı cevapların %60 ını baştan engellemiş oluyorsunuz ;)
 

Ynt: Samurai mi , Vitara mı ?

Sevtap hanım yerden göğe kadar haklı..
9000 tl ye temiz vitara zor bulunur, madem ki amaç tamamen ekonomi Samurai alın derim. Motoru daha küçük az yakar fiatları daha makul..
 





Ynt: Samurai mi , Vitara mı ?

TAMİRİ KOLAY PARÇASI UCUZ
KOLAY ARIZA YAPMAYACAK.
SIKLIP SATACAĞIM ZAMAN
ÇOK BEKLETMEYECEK


VİTARA LAR 90-93
SAMU LAR 94-98
ARASI
İSTEDİĞİM FİYATLARA VAR.
 


Ynt: Samurai mi , Vitara mı ?

ARAZİDEKİ BAŞARILARI NASIL

BU ARADA BEN ARABAYA AZ BİNERİM.
HAFTASONU DOĞA GEZİSİ( AMATÖR OFF ROAD)
YILDA 3 - 4 KEZ 400KM Yİ GEÇMEYEN KISA TATİLLER
 





Ynt: Samurai mi , Vitara mı ?

Selamlar bence vitaradan şaşmayın derim bende sizingibi araştırdım en sonunda iki ay önce vitara aldım samurai,lere göre biraz fiyat farkı var fakat inanın buna deger umarım gönlünüzce bir araç bulabilirsiniz.
 

Ynt: Samurai mi , Vitara mı ?

Kursad80 arkadaşım, öncelikle küçük harf kullanalım, büyük harf bağırarak konuşma anlamına geliyor...

Tek başınıza yada en fazla iki kişi geziyorsanız samu iş görür. Daha kalabalıkta giderim birazda eşyam olur diyorsanız 5 kapı vitara. Yakıt ve diğer masrafları açısından birazçık samurai avantajlıdır. Bunun farkedileceği konusunda pek emin değilim.

Samurai ve virata arazi performası aynıdır, alt yapıları benzer özellikler gösterir. Yanlız virata daha konforlu ve içi daha bi otomobil gibidir. Hem şehir içinde hemde doğa gezilerinde rahatlıkla kullanırsınız. 3 kapı yetiyor, boyut önemli değil diyorsanız 3 kapılı vitara alın derim.
 

Ynt: Samurai mi , Vitara mı ?

musatafa beye ve herkese teşekkür.
şu iki aracı inceleyin
benim kararsızlığıma hak vereceksiniz.
vitara tenteli, boyası kötü,içi hoş.
samu hardtoplu dışı güzel içi boş.

bu kararsızlığım yüzünden alırken,kullanırken ve satarken cebimi düşünüyorum.

sahibinden.com da ilan no ları samu:16556984 vitara:12589261

inceleyenler fikrini yazarsa sevinirim.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Mesajlar
1,531,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst