Samurai mi , Vitara mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursad80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,860
Ynt: Samurai mi , Vitara mı ?

kursad80' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/1995_suzuki_samurai_arazi_faresi-07WQQaXQQ16556984WQQpXQQdisplayitem

Fena görünmüyor, iyibir ustaya gösterdikten sonra alınabilir; pazarlıkta edilir.

kursad80' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/suziki_vitara_1992_model_tuplu-90WQQaXQQ12589261WQQpXQQdisplayitem

Daha önce burdan biri talip olmuştu bu araca rent çıkması durumu pek iyi değil demişlerdi.

Etiketler

Merhaba,

İlanını verdiğiniz Samurai birkaç gün önce Ankara / Turan Güneş Bulvarı'nda dik olan kısımda yokuş yukarı giderken yanımdan geçti. Ben 60'la falan gidiyordum. Sesi gayet güzeldi aracın ben de samurai ilanlarını çok taradığım için aracı biliyorum. Duman falan da yoktu. Genç bir arkadaş sürüyordu.

Fırat.

İki araç arasındaki belkide en önemli teknik fark ;
Samurai ön sabit aks (sabit aksın arazi için daha iyi olduğu düşünülmekte modifiye daha kolay)
Vitara ön salıncaklı sistem. (salıncaklı sistemin asfalt kullanımında avantajlı olduğu yol tutuşu arttırdığı düşünülmekte)

Ben sırf arazi kullanımı olsaydı sabit ön akslı bir araç düşünürdüm.
Kolay gelsin.
Gökhan

verdiğiniz değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.
sanırım samurai den yanayım.
birde şununla kıyas yapabilirmiyiz.
http://www.araba.com/2381613/Suzuki%20Vitara%201.6%20JLX%204X4

bu arada fırat bey
ben ankara ya çok uzağım
samurai nin ilandaki görünüşü çok hoşuma gidiyor.
gerçekten çıplak gözlede albenili mi?
bu araç 5. viteste ötme yapıyormuş ve sahibi samurailer genelde yapar diyor.
önemli bir olay mı uzak durmalımı yım.
çok teşekkür ederim.

Rica ederim,

Araca özel konularda bilgim yok incelemedim, Samurai uzmanı değilim yanlış anlaşılmasın rastlantısal olarak ilanlarına baktığım ve tanıdığım bir araç yanımdan geçti ve güzel görünüyordu. Hard Top'lu olması büyük avantaj. Gidişi duruşu güzeldi. Yokuş yukarı düzgün bir motor sesi vardı. Ötmeyle ilgili bir ustaya baktırmanız gerekir. Bu modellerin hepsinde böyle açıklamalarına pek itibar etmemek lazım. Hele ki konu şanzımansa... Benim söylediklerim görüntüye ilişkin

Hani hisse senedi forum sitelerinde derler ya; Yatırım Tavsiyesi Değildir.... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri