KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar 1996 model Samurai tek nokta enjeksiyon motor beyni arıyorum. Ben Adana ilindeyim burada bulamadım. Aracım şu an sadece LPG ile çalışıyor. Yolda kalacam korkusuyla da pek fazla binemiyorum.
Bana yardımcı olursanız sevinirim. Herkese teşekkürler...
BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ANLADIM MEVZUYU. SANIRIM DEDİĞİNİZ GİBİ İŞİN EHLİNE TAMİR YOLU GÖRÜNÜYOR. NUMARA MERSİN YANİ BANA YAKIN. EN KISA ZAMANDA İRTİBATA GEÇECEĞİM. GELİŞME OLURSA BİLGİ VERİRİM.
BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ANLADIM MEVZUYU. SANIRIM DEDİĞİNİZ GİBİ İŞİN EHLİNE TAMİR YOLU GÖRÜNÜYOR. NUMARA MERSİN YANİ BANA YAKIN. EN KISA ZAMANDA İRTİBATA GEÇECEĞİM. GELİŞME OLURSA BİLGİ VERİRİM.
yanlız bir konuda uyarmak durumundayım,zira ben uyarmasam moderatörlerimiz uyaracaklardır..
Forumumuzda,büyük harfle yazmak ''bağırmak'' anlamına gelmekte ve hiç tasvip edilmemektedir.
bu nedenle yazışmalarda küçük harf kullanımına dikkat edersek mutlu oluruz..
çok pardon. acemilik işte yoksa bağırmak ne demek estağfurullah. uyarıldıkça öğreneceğiz demek ki. yani tam bir acemilik (çaylaklık) yapmışım ;D ben pıstımmm