Samurai yedek parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talkie77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,594
Ynt: Samurai yedek parça

bu arabaya parça alırken arabanızı gostermeyin 2 katı fiyat söylüyorlar
ben amortisorleri degistirdim bu gun gittim japoncuya samurai ye uygun amortisor varmı dedim var dedi tanesi ne kadar onler 100 arkalar 90 tl tanesi tamam dedim bi etrafa sorayım dedim çıktım
başka bi parçacıya geçtik eskilerini götürdüm bunların biraz uzunu varmı bi bak bakalım dedim onlere uno arkaya kartal amortisoru cuk oturdu ( biraz tadilat ile)
toplamda 170 tl
bu arada yukseltme sonrası amortisor boyları tam oluyor ( 10 cm civarında) daha uzun tavsiye ederim.

Etiketler

Burda çok alternatif olmadığı için mecbur kalıyoruz bazen.Yükseltme işi için kit filan var mı acaba?

samurai için en basıt kit imalatı :D
makascıya gidiceksin makaslara kavis verdiriceksin makas kupelerinide 5 cm uzatıcaksın
2 kartal amortisoru ( arkalar için ) baglantı yerleri uymayacaktır dingile bağlanan kısmının lastikleri uygun olanlarla degişecek
2 uno amortisoru ( önler için ) tek uyumsuz yanı alt dingil baglantı yerini biraz genişletmen lazım genişletirken sıcaktan yanmaması icin su dokun bol bol yanarsa icerisindeki burç lastikden ayrılıyor sıkıntı yaratır.birde somunlarını kontrol edin üzerindekiler uymayabiliyor diş sıyırırsa sıkıntı oluyor başıma geldi :D 1 saatte yeni diş acıcaz diye ugrastık
montaj sonrası 15 cm civarı yukselme oluyor
denge koluna tadilat yapman gerekir baglantı çubugunu 1 2 cm kadar uzatılırsa sorun kalmaz
denenmiş onaylanmıştır orjınalınden guzel gorunuyor en kısa zamanda foto atıcagım

Yükseltme yapmaksızın takabileceğim maksimum lastik ebatı nedir acaba?

ben 235 75 15 marsall kl 71 taktım yukseltme yapmadan makaslara surtmesi (sağa sola direksiyon çevirildiginde) dışında herhangi bi sıkıntı yaratmadı

arkadaşım antalyada kemal görmez diye bir abi var tesadifen tanıdım çok dürüst bir adam tel yazıyorum bilgin olsun ben ist şaft getirttim 400 yapılan şaftı mafsallalar sıfır 150 verdi tel ...0535,567,05,22.............bu arada bende kl 71 aynı sizinkini ebadı koymayı düşünüyorum samya inşallah bende sıkntı yaşamam ;D

bu arada bendede 1991 samurai 1,3 var

08052011033.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR