merhaba arkadaşlar ve ustalar size bugün beni sinirden deli eden yolda bırakan sorunuma cevap bulmak için yazıyorum. :-[ cevap yazarsanız ve yardımcı olursanız olmasanız bile şimdiden teşekkürler.
soruna gelince bugun kocaelinden sakaryaya bir iş için gittim ve aracı park edesıye kadar bır sorun yoktu fakat iş bitiminde aracımı calıştıramadım.zaten zayıf olan akümün ömrünün bitiğini sandım ve en yakın aku satandan üzerindeki 60 amperolmasına rahmen ben 72 amper mutlu aku taktırıp yola cıktım ama yolda akü lambasının ara sıra yanması dikkatimi çekti ve moralim bozuldu
ama asıl sorun hava kararıp kısa lambalarımı yakmamla başladı araç teklemeye ibreleri abuk subuk oynamaya başladı hemen kenera çekip akü gevşekmi diye bakmak için aracı durdurdum ve birdaha çalıştıramadım.
:'( allahtan eve az kalmıştı hemen abimi aradım yardıma geldi onun aracındaki akuyu benimkine benimkini ona takıp sadece flaşörlerle elektırıkçiye vardık ve bana söylenen geç olduğu için yarın şarz dinomosunun sokuleceği tamir edileceği ve yeni akümünde garantiden değişeceği idi ama bu beni rahatlatmadı.hala
:'( :'( ??? eğer yarın sorunum hallolmaz ise yada usta bakmadan önce fikiri bilgisi ucuz mahliyeti cıkma teğmini hakkında cevap veren arkadaşlara teşekkürümü borç bilirim.çunkü usta tahmini 250 ytl gibi bir rakkama hallolur dedi bana biraz tuzlu geldi. ??? yardımlarınızı bekliyorum. saygılar.