Şarköy'e keyifli bir yolculuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çöl Kartalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,536

Çöl Kartalı

Dünyayı keşfetmek, kendini keşfetmektir
Yer
İstanbul
İstanbul'dan yola çıktık. Bir gece Semizkum Kamping'de (Silivri) kaldık. Daha sonra Tekirdağ'a geçtik. Bir gece de Tekirdağ'da kaldık. Kumbağ'a uğradık. Bu yol üzerinde sahile inen tüm yollara girdik ve ilerisi için keşifler yaptık. Tarlalardan ayçiçekler aldık. Çeşme başında köpek sürüleri ile sohbet ettik. Şarköy'de denize girdik. Mürefte'de şarap fabrikalarını gezdik. Uçmakdere'de asırlık bir çınar altında dinlendik. Ganos dağını çıktık. Aşağıda harika bir manzara vardı. Bu yol henüz asfaltlanmamıştı.

SDC12925.jpg

SDC12954.jpg

SDC12948.jpg

SDC12947.jpg

SDC12952.jpg

Etiketler
Ynt: Şarköy'e keyifli bir yolculuk

Merhaba,yine düşmüşsünüz yollara,ne güzel.

Fotoğrafların devamı vardır umarım.Onca yer gezip üç fotoğrafla olmaz herhalde,değilmi.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

ilk msjımı da size atmış oldum,halbuki üye olalı bir seneyi geçti.hep okumada kalmıştım,gezilerinizden aldığım haz bana msj attırdı :D sağlıcakla...

Sn. hgudul5555, size ilk mesajı bize yazdığınız için teşekkür ederiz :D Biz de karavancılığı bir yaşam biçimi olarak seçtiğimizden dolayı hep yollardayız ve güzel ülkemizin yollarında güzel keşifler yapmaktayız. :smiley:

Şarköy'de kardeşimin yazlığına uğradık. Uzun zamandır görüşemediğimiz için bu buluşma keyifli oldu. Torunlarla oyunlar oynadık, denize girdik.

SDC12972.jpg

SDC12986.jpg

SDC12989.jpg

SDC12963.jpg

SDC12983.jpg

sn yeşim hanım ve bülent bey(hanginiz yazıyosunuz bilemediğim için böle yazdım)karavana öyle merak sardım ki elime geçen ilk fırsatta bir karavan sahibi olup deliler gibi türkiye turuna çıkıp adım adım ülkemi gezicem,hele sizin gezileri bööle yutkunarak gıptayla okuyorum,maşallah iyi de geziyosunuz ne mutlu size yaw,darısı bizim de başımıza artık.karavanı alınca sizle yollarda karşılaşmak büyük mutluluk olur benim için... :D

Sn. hgudul5555
Bir an önce alın da karavanınızı, sizin gözünüzden biz de bir Türkiye turu izleyelim. Çok isteyince oluyor:smiley:)

Uçmakdere'de bir zamanlar Fransızların işlettiği bir şarap fabrikası varmış. Asırlık bir çınarın altında orada yaşayan bir beyle bir süre sohbet ettik.[attachment=1]

SDC12998.jpg

SDC13015.jpg

SDC13017.jpg

SDC13014.jpg

SDC13021.jpg

Her türlü geziniz çok güzel ama bu olmadı, nargile alışkanlığınız varmı bilmiyorum ama tütün içmenin en kötü şeklidir nargile çünkü nargileyi teneşir paklar. Umarım bir daha her hangi bir gezinizde böyle bir foto ile karşılaşmayız.

selamlar..msjlarımla bunaltmıyorum umarım...yaw bülent bey de siz de meğer önde gelen sanatçılardanmışsınız.bülent bey ayrıca yaşam koçu sizin de tamamen kendinize ait yelek markanız varmış.sergiler açmışsınız bebaber vs vs daha neler neler.bu kadar beceriye bu kadar mütevazilik yani maşallah.bi kere daha hayran oldum sizlere..

Sn. hgudul5555, hakkımızda epey şey öğrenmişsiniz :smiley: :smiley: :smiley: Zaten çağımız şeffaflık ve saydamlık çağı. Başarıları ne kadar gizleseniz de ;D kısa zamanda ortaya çıkıyor. Artık google var. Bir yere gizlenemezsiniz :smiley: Yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri