Ynt: Saroz Despot Koyu Dalış Gezisi (3/4-Mayıs-2008)
Abi kullanan ben değilim acemi biri.Buradan çıkmıyor deyip geri çıkmak bile istedi. Bilirsin benim kullandığım aracın dört tekeride aynı anda yere basıp aynı anda döner.(çoğunlukla) Ama dediğin gibi olacak.Hepside ayrı ayrı dönecek inşallah.
Teşekkürler Zerrin.
Çoğu zaman araçlarımızı ve off-road'u amaç olarak yapıyoruz.Bu sefer araç olarak yaptım.Çokta keyifli oldu.Tüm off-road cu arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Şnorkelimizi takalım da, geliriz dalmaya Yüksel!...
Koya iniş-çıkış kısmı iyi gözüküyordu. Sen dalarken, bizim oynayabileceğimiz buna benzer alanlar varsa yapalım bir tur.
Bir de dereden bahsediyorsun ama, nasıl bir şeydi acaba?... ???
Selam Arkadaşlar Ben Mehmet
Yükselin dediği acami arkadaş. Gerçekten yükseli tebrik etmek lazım gidene kadar kafasının etini yedik. Oraya gitmeyelim diye ama bizi dinleyen kim.
Geçen senenin intikamını aldı adeta. Geçtikten sonra hepimiz mutluyduk. Fakat ben genede nasıl çıkacağımızı düşünüyordum.
Bana desenizki saatte 300 km ile motorla git virajlarda motoru yatır. Bunlar benim için kolay. Ama ordan aşağıya in. o beni bozar
He bu arada Yol resimlerini tam net çekmedik fakat göründüğünden daha kötü yerler vardı. Biran jeep devrilecek gibi oldu. Sonuç sağ salim döndük.
Yüksel kardeşim anahtarı kaybettiğin yazmamıssın o konu ile ilgili düşüncelerini alalım.
keklikler salma zaten bölge esasında milli park olduğu için pek cadıra veya benzeri kamplara izin verilmiyor.Bu arada resimlerden anladımki siz güvercin kayaya yakın yerdeki koya gitmişiniz.Biz sürekli onoun sağında ortasında incir ağacları bulununan koya iştirak ediyoruz.Bağsettiğim koyun sağ tarafı sığ ce kumsal haavasında olduğu için levrek yapıyor bilginize.
Yüksel kardeşim,harika gezi yapmışsınız.Hele baharın şu günlerde iç içe yaşandığı günlerde gelincikler içerisinde olabilmek çok güzel,Kış boyunca kuru ağaçları görmekten bıkmışız.Çamurun rengini baharın yeşilliğine bıraktığı bugünleri değerlendirmen adına vede o güzel koylarda muhteşem panoramik görüntüleri bizlerle paylaştın...Çok Teşekkürler kardeşim. :-X