Saruhanlar Oto - Dodge

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saruhan auto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,246

saruhan auto

Yeni Üye
dodge lerin zor arazi koşullarındaki görüntüleri

220220091409.jpg

220220091426.jpg

220220091430.jpg

220220091433.jpg

220220091435.jpg

Etiketler

Ynt: Saruhanlar Oto - Dodge

çok sert görünümlü olmuşlar,inanın çok beğendim en çok da başta olan ,farları çamurluğa taşınmış olan modeli diyeyim başka fotolarda varsa ekllerseniz memnun olurum,kolay gelsin ve hoşgeldiniz... :smiley:

İyi günler !
Yetmişli yılların sonunda bizde de S100 4x4 modeli vardı. O yıllarda Antalya yaylalarına çıkabilen sayılı sivil araçlardan birisiydi. Kışın çıktığı yerlerde uzay mekiği muamelesi görürdü. Benzin fiyatları aşırı yükselince 1981 yılında satmak zorunda kalmıştık. Bence arazide araç kullanmak isteyenler için iyi bir alternatif. Selamlar.

ustad gercekten cok guzel araclar ve camurlukta farları olan cok tatlı olmuş detaylı resımlerını beklıyoruz selamlar

Değerli arkadaşlar, bahsettiğiniz aracı bizzat kullandım arazide tek kelime ile canavar 350 lik v8 in hakkını sonuna kadar veren bir araç tı :smiley: ama arabayı hazırlayan baki ve mehmet ustaların canı sıkılmış 3800 cc isuzu motoruyla değiştirmişler bide turbo koymuşlar onlada yetinmeyip arkaya tam kilit yapmışlar ... uzun zamandır tanıdığım gerçekten işinin ehli torna makinesiyle adam yapabilecek kaabiliyette insanlardır bu konuda saygıyı kesinlikle hakediyorlar... kendi çektiğim bir kaç resmi de eklemek istiyorum..
Saygılar iyi seyirler.
Goruntu%28066%29.jpg

Goruntu%28067%29.jpg

Goruntu%28068%29.jpg

Goruntu%28069%29.jpg

Goruntu%28071%29.jpg

Goruntu%28074%29.jpg

Image%28012%29.jpg

Image%28013%29.jpg

Image%28281%29.jpg

Resimlerin devamı...

Image%28283%29.jpg

Image%28284%29.jpg

Image%28285%29.jpg

Image%28286%29.jpg

Image%28288%29.jpg

bu son resimde sağdaki cj de benim emektar aaah ahhh neden sattım ki :smiley:

Araç gerçekten süper olmuş iç döşemeler güzel yakışmış ayrıca otomatik vites süper .....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR