KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Almaya kalksan 5 ayda gönlüne göre bulamazsın.
Sıkışıp satmaya kalksan 5 ayda gönlünü edemezsin
Yapacak bir şey yok abicim.
Ama kamp ve off road aktivitelerinin ikisininde bir arada yapılabileceği bir araç bence.
Almaya kalksan 5 ayda gönlüne göre bulamazsın.
Sıkışıp satmaya kalksan 5 ayda gönlünü edemezsin
Yapacak bir şey yok abicim.
Ama kamp ve off road aktivitelerinin ikisininde bir arada yapılabileceği bir araç bence.
aynen dediğiniz gibi hele birde şu şekilde fiyat düşürmeye çalışanlar, ''abi bu araba çok büyük off road yapamaz zaten'' ben ne diyorum ''alma o zaman arkadaşım, ben offroad yarışına girin diye satmıyorum ki aracı'' ;D ;D ;D
aynen dediğiniz gibi hele birde şu şekilde fiyat düşürmeye çalışanlar, ''abi bu araba çok büyük off road yapamaz zaten'' ben ne diyorum ''alma o zaman arkadaşım, ben offroad yarışına girin diye satmıyorum ki aracı'' ;D ;D ;D
mecburen vitrine koydum, bende aracın birine azçok bir kapora verdim onu kaçırmayayım diye uğraşıyorum, satılırsa kaporamı geri verecekler, ama vitrine koyduğuma bir yandan da pişman oldum, alacak olan da olmayan da sürekli telefon trafiği, herkes bir şey soruyor, ben de en son çözümü arayanların hepsini gezenbilir.com a yönlendiriyorum. girin bakın sonra arayın diyorum, tabi sonra yine arıyorlar, malum pazarlık pazarlık. ;D ;D ;D
evet aynen, arayanlara diyorum ki, ''bu fiyata tek kapı vitara vermiyorlar'', ama hala 15 olurmu yok 16 olur mu ;D ;D ;D
vitaracılar kızmasın onlar da güzel araç ama her malın bir değeri var. ben 2 yıl önce 99 vitarayı 17.500 e sattım. şu piyasaya bakılırsa bedavaya vermişiz. şuanda aynı model vitaraların bakımlıları 20-21bin lira.