KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Alana satana hayırlı olsun...
Böyle bir aracın bu fiyata bu kadar beklemesine şaşmıştım zaten.
İki gün sonra aynı yere Nissan Patrol GQY60 ARIYORUM diye başlık açılır benden demesi
Alana satana hayırlı olsun...
Böyle bir aracın bu fiyata bu kadar beklemesine şaşmıştım zaten.
İki gün sonra aynı yere Nissan Patrol GQY60 ARIYORUM diye başlık açılır benden demesi
Alanya da tek kapı bir patrol daha var, ama akıbeti nedir bilmiyorum. rakam bana yüksek geldi ???
2.8 dizel parçaları TR de var mı araştırmak lazım, eğer ki Mitsu veya Isuzu 2.8 ler ile motor aynı ise düşünülebilir.
fakat 4.2 dizel olsa veya benzinli, bunlar tadından yenmez bu iki motora da turbo uygulayanlar var, 4200 benzinli turbo lar yerinde sekiyor aynı şekilde 4200 dizellerde
evet haklısın ama şuanda piyasa gereğinden çok yüksek, 90 model en boşundan 3K suzi ye 15.000 TL istiyorlar. sen olsan alır mısın ? ben hayatta almam ;D
yakında aşağı doğru iner bence, tok satıcılar belki yüksek tutmaya devam edebilir.
ama bu şekilde giderse suzuki ciler yavaş yavaş azalır, bizlerin suzuki seçiminde 1. sırada fiyat-performans dengesi ve yedek parça maliyetlerinin düşük olmasıydı.