KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bilmiyorum ki ben de biraz çöpçülük var sanırım, hiç bir şeyimi satmaya atmaya kıyamıyorum hatta L200 ü alalı 6 ay oldu, 6 aydır PATROL ü satsam da hanıma daha küçük bir araç alsam mı diye düşündüm 6 ay sonunda satmaya karar verebildim, hatta hala satmasam mı diye düşünüyorum ama laf ağızdan çıktı artık satmak lazım.
efendim size özel 15 değil 14 bin peşin gerisi her ay 1000 er lira ödeme ile toplam 18000 olur kalan 3.500 de yeğenime amcasından hediye olsun helal olsıun, babamın jipi yok deyip ezilmesin.
merhablar,
sogutucu kamplarda vb. gibi yerlerde cok ise yaradigi icin suanda oyle bir dusuncem yok, ama birkac kisi araci yaris arabasi yapmak icin soruyor, onlardan birine nasip olursa size haber veririm, buarada sizin araciniz da cok zevkli olmasi gerekir, 4.2 dizelde de cok iyi tork var gule gule kullanmaniz dilegiyle, saygilar
sizin vitara bu araçtan 2 tane alır ama bence 1 tane alın, kalan paraya da eşinize bir araç alın ki Patrol size kalsın ;D yoksa benim gibi Patrol e binmek için haftasonunu beklersiniz.
merhablar,
sogutucu kamplarda vb. gibi yerlerde cok ise yaradigi icin suanda oyle bir dusuncem yok, ama birkac kisi araci yaris arabasi yapmak icin soruyor, onlardan birine nasip olursa size haber veririm, buarada sizin araciniz da cok zevkli olmasi gerekir, 4.2 dizelde de cok iyi tork var gule gule kullanmaniz dilegiyle, saygilar