KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bunun altına 33'' leri takıp öyle fotoğraf çektirsen aslında talibi artabilir. Daha aşağısı bu büyüklükteki kasalara hiç yakışmıyor. En azından benim gözümden
Bunun altına 33'' leri takıp öyle fotoğraf çektirsen aslında talibi artabilir. Daha aşağısı bu büyüklükteki kasalara hiç yakışmıyor. En azından benim gözümden
evet zamaninda uygun fiyata 33x10.5 bulsaydim takacaktim, ama tr de bu ebat sikintili yani satan 1-2 kisi onlarda cok para istiyorlar, artik bu isi alacak olan ustat yapacak. onumuzdeki haftaya kadar satilacak gibi zaten.
evet zamaninda uygun fiyata 33x10.5 bulsaydim takacaktim, ama tr de bu ebat sikintili yani satan 1-2 kisi onlarda cok para istiyorlar, artik bu isi alacak olan ustat yapacak. onumuzdeki haftaya kadar satilacak gibi zaten.
birazcik gucum olsa, kupadan biraz daha yukseltip altina 35 lastik koyardim, tabi bir tanede warn winc lazim. uste guzel bir tane de port bagaj ve on arka sis walla tadindan yenmezdi, ama o zaman fiyatta 30 binden asagi olmazdi )
aracin repair manual ine kadar herseyi elimde, projeler de hazir ama maddi olarak gucum yok zamanim da yok. zaten araci alan kisi eminim ki altina bir lastik koyup en az 25.000 den piyasaya dunacak.
sizin aracınız da benim ki de herkesin sahibi olmak istediği araçlardan, zaten satarken hep zarar ediyoruz, kaymağını hep başkaları yiyor, bence o güzel aracınızı hiç satmayın, tabi maddi olarak bir sıkıntı falan yok ise.