SATILDI - 2009 Model Ford Ranger XLT - Otomatik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,582

sisdagili61

Zirve
Yer
Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale
Merhaba arkadaşlar,
2009 şubat ayında satınalmış olduğum siyah renkli 4x2 arkası camlı fiber kabinli olan hiç bir masrafı olmayan aracımı satıyorum.
Koltuklarına kılıf diktirdim, sigara içilmedi, tüm bakımları yetkili serviste yapıldı hani dosta gelir derlerya işte dosta gelir satınalana hiçbir sorun çıkartmaz.Toplam kmsi 34.000 olmadı hiç bir masrafı yok.İstanbul plakalıdır 2010 eylül de Çanakkale'ye taşındım İstanbul'da aracım Küçükyalı'da kapalı otoparkta duruyordu.
Arkadaşlar bu araba benim ilk arabam değil yani ben araba sürmeyi bunda öğrenmedim.Onlarca araba alıp toplatıp bindim sattım.
Bu arabayı sadece ben kullandım bakım için gittiğim serviste bile ben kullanıp teste ben çıkardım.
Değişen hiçbir şeyi yok.Satın alan sadece dört kapı camını isterse film kaplatsın ben arka fiber kabini kaplatmıştım.
Satma sebebim, ticari olarak kullanabileceğim ve daha sonra karavan haline dönüşebilecek bir araç almak.
Malum siteye bugün ilan verdim.İstediğim rakam 35.000TL dır.Tabiki GEZENBİLİR ÜYELERİNİN farkı vardır.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

DSC_0015.jpg

DSC_0025.jpg

Etiketler

Ynt: SATILDI - 2009 Model Ford Ranger XLT - Otomatik

Arkadaşlar arabam iyi dir isteyen istediği yetkili servise baktırabilir.
Şimdilik takas düşünmüyorum.
Alacak olanarkadaşa hayırlı uğurlu olsun.

hocam fiyat konuşmak istemem, sizi de kırmak istemem ama o fiyata zor gibi...

Merhabalar,
İlgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Hiç acelem yok, satılıp satılmaması pekte önemli değil, aynı şartlarda daha hesaplısını bulup alanlara güle güle kullansınlar diyorum.
Benim fiyatım yazdığım gibi, tabiki GEZENBİLİR'in yeri ayrı.
Türkülerle kalın, sağkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
...
Hiç acelem yok, satılıp satılmaması pekte önemli değil,...
...

Yine de ortalama 4 günde bir ilan güncellemişsiniz.

sisdagili61' Alıntı:
...
Benim fiyatım yazdığım gibi, tabiki GEZENBİLİR'in yeri ayrı.
...

Gezenbilir'in farklı fiyatını da belirtirseniz potansiyel alıcıların ilgisini daha fazla çekeceğinizi düşünüyorum.

Merhabalar,
Hergün veya günde iki defa yapmadım.
Gezenbilir üyelerine 33.000TL.
Bu benim ilk ilanım hem burada hem malum sitede.Malum site aracılığıyla arayan birine bu paraya vermedim vermemde benim satışım keyfekeder.
Almak isteyen gelir alır, dediğim gibi hiç acelem yok.
Almak istediğim araç (4X4 mercedes 6 teker burnlu) satıldı, satınalan kişi benim bir dostum onun işine çok yarayacak ormanda tomruk çekmek ve yüklemek amacıyla kullanacak.Ben alsaydım Başoğluna gidip mükemmel bir gezen ev yaptıracaktım.Biryerde aynı aracın 10 teker olanı vardı şimdi onu arıyorum bulabilirsem onu almaya niyetliyim.

Merhabalar,
Sayın Kurtkaya, hergün güncelleyenlere de aynı yorumu yaptınızmı veya onlar eski tanıdıklarınız filanmı?Yoksa sadece benin gibi yeni üyeleremi veya taşrada olan üyeleremi tepki veriyorsunuz?
Satışım günceldir.

bir güncelde benden ;

hayırlı satışlar abicim umarım araç satılır hayalleriniz gerçekleştirebilirsiniz.

Sağolun arkadaşlar.
Alan arkadaşımız güle güle kullansın, gerçekten bir kuruş masrafı yok.
Uğur kardeş bu yaz gelemedim dileğim kış gibi gelip tanışmak.
Emrah, dayının arabaları nasıl olurdu benşm arabamda aynen öyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler