SATILDI - Toros Rıp Dağ Ceketi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,122

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Toros Firmasının üretimini durdurduğu ama deposuna kalan son 3 adedini satın aldığım Dağ Ceketlerinden kullanım fazlası olan bir adedini satışa sunuyorum.

Bu ceket hiç kullanılmamış ve sıfır bir üründür.

* Tamamı ile su geçirmez ve nefes alabilir.

* Koltuklatı havalandırma bölmesi ile aşırı sıcaklarda terlemenizi engeller.

* Fırtına patı sayesinde aşırı rüzgarlı ve karlı ortamlarda soğuk havanın ceket içine girmesini engellenmiş olur.

* Kol ağızlarında ki ayarlanabilir cırt cırt bantla sayesinde manşetlerde su - soğuk havanın girmesine imkan yoktur.

- Çift yönlü YKK fermuar sayesinde doğa ortamında kolay ve rahat kullanım.

* YKK Fermuarın yanına dikilmiş 2. bir fermuar sayesinde Polar Montlarınız ile kaliteli bir orta katman sağlama imkanı.

* Yan ve arka sıkıştırma lastikleri sayesinde kask ile kullanıma uygun bir kapüşon.

* Kapüşon başınızda iken rahatça sağa sola bakmanızı sağlayan bol kesim kapüşon ergonomisi.

* Dirseklerde oluşlabilecek aşınıma karşı daha kalı kumaş ile yapılmış destekli dirsek bölümleri ve ergonomik Dirsek kumaş kesimi. (Hafif Bombeli)

* Çok ama çok hafif bir ağırlık. Sırtınızda ceket olup olmadığını bile anlamıyorsunuz. :smiley:

* Önde 4 adet su geçirmez fermuar ile desteklenmiş cepler.

* İçte bir göğüs cebi ile fırtına patında bir adet gizli cep.

* Kol manşetlerinde eldivenlerimizin rüzgarda uçmasını engelleyecek güvenlik halkaları.

* Bel ve Göğüs bölgelerinde tek el ile sıkıştırılabilecek şekilde tasarlanmış lastik büzgü düğmeleri.

M Beden , Fotoğraflardan görülebileceği gibi Kırmızı ve Siyah.

Fiyatı : 200,00 TL.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Toros Dağ Ceketi 001.jpg

Toros Ceket Sırt .jpg

Fırtına Patı 005.jpg

Etiketler
Ynt: SATILDI - Toros Rıp Dağ Ceketi

Ceketin Diğer yakın çekim fotoğrafları ;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Ceketin Cepleri Önde 4 Adet 003.jpg

Koltukaltı Havalandırma 004.jpg

Toros Dağ Ceketi Büzgülü KapÃÂ

Etiket .jpg

Etiket 2 .jpg

Bu kadar özelliğin bir arada olduğu bir cekete rastlamadım .... S beden olsaydı kesinlikle düşünürdüm almak için... Umarım kıymetini bilen bir arkadaşıma gider... :=)

murat abi bana iki tane lazım ama fiyattada yap bişiler..

Üretim durmuş elde kalan 3 adedi almıştım.
Biri ablama , biri şehirde kullanmak için kendime.
3. arkadaşıma.

İşte bu üçüncüsü arkadaşıma büyük gelince bende satışa sunayım dedim.

Sizin için 2. bir ceket bulmam imkansız.

Krem renginde olan bir adedini şehirde kullanıyorum şu an.
Boy 1.82 benimde.
İzmir'de nerede oturuyorsunuz Enis Bey ,
Denemek için buluşalım isterseniz.?

Görece'de oturuyorum. Şu ara yılbaşı telaşesi var biraz, önümüzdeki hafta olabilir. Özellikleri iyi, fakat fotoğraflarda görünen renk çok hoş gözükmedi doğrusu. Nerede buluşabiliriz?Konak civarı ya da size neresi uygunsa denk geldiği bir gün uğrarım:

Haberleşiriz.
8 Ocakk Cumartesi Konak'ta buluşalım derdim ama şu an için birşey söyleyemiyorum.
Yeni yıl geçsin hele.

Renk konusu için yakından görmenizi tavsiye edeceğim.
Zaten o ceketi de dağda kullanmaya başlamama az kaldı.
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR