Satılık 110 2.5 Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canizma07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,350

canizma07

Yeni Üye
Sakaryada Elimizde çeşitli defenderler vardır hepsi 110 2.5 dieseldir
Araçların motorları ve arazileri sorunsuzdur.
Station Wagonda vardır pick-upda vardır abim kendisi aldığı araçları yine kendisi (kaporta ustası) toplamaktadır şimdiye kadar 9 adet elimizden defender çıkmıştır.Kaportacılığı bırakıp tamamen bu araçlara yoğunlaştık irtibata geçmek isteyen arkadaşlar
sukrucan54@hotmail.com adresine istediği soruları mail olarak atabilirler saygılar.

big_23750093h7i.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık 110 2.5 Defender

Selam
Fiyat ve geçmişleriyle ilgili, model, km ve gereksinimleri hakkında bilgi verirseniz ilgilenen arkadaşlarımız için daha açıklayıcı olur.
murat

fiat konusunda neden bir açıklama yok,bu nasıl anlayıştır arkadaşlar,fiatı söylersiniz işine gelen arar alır zaten

satılık araç diye ilan verilmiş ama fiyat yok özellik yok neye göre alıcaz :eek: :eek: :eek:yoksa gezenbilir cilere beleşmi ;D ;D ;D

Arkadaşlar,
Aşağıdaki e maili gonderdim eger cevap alabilirsem sizler ile paylaşırım.

Alıntı:
Sayın Canizma07,
Gezenbilir grubundaki takma adınız bu olduğu için size bu şekilde hitap ediyorum, kusura bakmayın.
Sitede elinizde muhtelif tiplerde Defenderlar olduğunu iletmişsiniz ama detay vermemişsiniz.
Bilgisi mevcut ise, elinizdeki araçların resimlerini, km lerini yaşlarını ve durumlarını belirtir bir açıklamayı bize iletirseniz memnun oluruz.
Saygılarımızla,

Burak Dirican
Alıntısonu

Selamlar, saygılar

naylon defender satışı sanırım :D... gerçekçi olsaydı okadar yazılanlara karşılık bir cevap gelirdi... yada ilan verdiği yeri unuttu arkadaş... bende düşünüyorum ama hiç bir bilgi yok araçlara dair.. neyse bakalım gün gelir yazardır...

Merhaba Arkadaşlar, Sakaryada bu arkadaş ile daha önce araç alımı için oto sanayide yerlerine ziyaretine gitmiştik.Askeri ihalelerden araç alıp satışını yapıyorlar.Sahibinden.com da ilanları mevcut sanırım.İlgilenenler olursa diye bilgi vereyim istedim.Selamlar,Guray..

Bu sabah (25.05.2010) itibari ile gondermis olduğum maile cevap yok.

Saygılarımla,
Burak Dirican

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.