Satılık 1989 Model Defender Pick Up

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aras Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,316

aras

Kamp II
Yer
GİRESUN
Çok severek kullandığım Defender'ımı V8 sevdasına kapılarak satmaya karar verdim.
Araç 89 model askeriyeden çıkma düz dizeldir.İlave olarak otokar şnorkel ve T-Max EW-9000, 4 ton kapasiteli vinç bulunmaktadır.(Vinç henüz kullanılmamıştır.)
Range Rover Classic veya V8 Defender'la takas olabilir.
Fiyat olarak 15.000 ytl düşünüyorum.Pazarlık olabilir.
Abdullah AYTAÇ 05327349760
Aras AYTAÇ 05343602886

Etiketler

Ynt: Satılık 1989 Model Defender Pick Up

Birkac sey sorabilirmiyim? Bu arac ruhsatta ne olarak geciyor kamyonetmi yoksa arazi aracimi? Tasima kapasitesi kac kisi olarak geciyor ruhsatta ? Gercekte 1+1 mi? Bir de kasa boyu nedir? (Motosikletimi yukleyebilirmiyim uzerine 2200 mm yere ihtiyacim var)

Ruhsatta 1+1 arazi taşıtı olarak geçiyor.Kasa boyunu bi ara ölçer buraya yazarım.

Fiyat düşmüştür.13.750. Piyasanın durumu malum...

Benim 1987 model v8 3500 cc. range rover classic im var; takas düşünebilirim. .fakat ben sökedeyim, siz anladığım kadarıyla giresunda, aradaki mesafe nasıl halledeilebilir bilmiyorum?

Slm,

Defender'ın ayrıntılı yandan ve içten resimlerini gönderebilirmisin. Ayrıca motoru ve diğer özellikleri hakkında bilgi verirmisin.

Kusura bakmayın,buraya ilan verdiğimi unutmuşum,araç satılmıştır,ilan kaldırılabilir.

Yerine CJ aldığını söylüyorlar doğru mu? Defenderdan cj ye mi geçtin? Düşüncelerin?

Doğrudur.Henüz doğru dürüst deneme fırsatım olmadı ama defender a göre daha hareketli,çabuk,yaramaz çocuk gibi.Benim yaptığım offroad a göre defender a nazaran afaki üstünlüğü yok,ama tabiiki kısalığı ve 4.2 motor avantaj.