Satılık 1992-83+LPG Land Rover Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,239

fosilbulent

defnder 110
Yer
istanbul
Yeni restore ettiğim Emniyetten (MİT) çıkma 92 model aracımı Satıyorum ilgilenen arkadaşlarım mail atar telefon ederlerse sevinirim teşekkurler....

Etiketler
Ynt: Satılık 1992-83+LPG Land Rover Defender

Defender ın hakettiği değeri bulabilmesi için uzunca bir süredir tepki olarak çok yuksek bir fiyattan ilanda aktif tutmaktaydım, kader kısmet teget geçen ekonomi hiçte alışık olmadığımız bir ticari anlayış fedakarlık etmeyi bize şart koştu yapımına cok emek harcadığım aracımı şimdi sevecek dilinden anlayabilecek birine satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlarımın özelden mail atmasını yada telefon ile aramasını rica ederim....

Satışa sunulan aracın,bir başka sitedeki ilana yönlendirilmesi (ilan nosu) ilanlar bölümüne kabul edilmediğinden,yönlendirme linki (ilan no) silinmiştir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13716.0
Aracınıza ait fiyat ve diğer bilgileri,varsa fotoğraflarını buraya yüklemelisiniz.

Saygılar.

Land Rover Defender :1992 model, 2500cc benzinli + lpg, 74000 de, emniyetten çıkma, kasa ve boya iyi durumda, çeta ve çok amaçlı aksessuarlı (dalkıranlar-kürek-kazma-balta-nacak-orak-sahra kriko-10 ton kriko-çok amaçlı alet sandığı-20 lt yedek benzin bidonu metal), önde 2 adet hella sis farları, üstte 6 adet sis farı , arkada ilave geri lambası ve sis lambası (hepsi konsoldan ayrı ayrı kumanda edilebilir), Cd+Usb+hafıza kartlı teyp, Araç Telsizi girişi farlar koruma kapaklı , önde üçgen tampon ve A bar arkada özel tampon, 100 amp akü mutlu, ana elektrik kesici, bagajda 12 volt çıkışı, sarı ikaz lambası , Bridgestone 235x85x16 MT lastik, hidrolik dreksiyon, Lpg li ruhsata işli , arkada Tmax 9500 4300 kg vinç önde tmax 12000 60000 kg vinç orjinal otokar bagaj,Arka merdiven, Çeki demiri, Önler ve arkalar procomp U.S.A. marka +4 inc arazi amartisör,körüğü ve +2inc yay ile değiştirildi , Arazi rod borusu kiti takıldı, kartel muhafazası aluminyum, ön şanzıman muhafazası, Ruhsatı 11 kişi, renk gri kurşini, vinç ve çeki demiri ruhsata işli römork çeker, hidrolik direksiyon direksiyon kutusu orjinal land rover, şinorker, Yürüyen aksamı tamamı elden geçti gerekli tüm parçaları orjinalleri ile değişti, motor seri tüm bakımları yapıldı yağ değişimi full (arka ön arazi şanzımanı motor fren ve direksiyon katkılı yağ ile değiştirildi )yağ soğutmalı radyatör kondu, tüm filitreler değişti, frenler kampanalar diskler balatalar değişti, Son yaptığım gezide 2300 km ağır şart ve asfalt karmasında (Uludağ+sipil+kazdağları çıkışları gibi zorlu etablarında olduğu rotada) ortalama 350 krş lpg yaktı hiç sorun çıkarmadı.

Toplanmasında kaporta Ünal usta mekanik odabaş oto Muhammed usta Elektrik Uzman oto selim usta ( isteyene irtibat bilgilerini veririm)

araç tamam da fiyatı alıştıra alıştıra söyleyecen galiba :smiley:

makinacı mehmet' Alıntı:
bülent gardaş resim ve fiyat yokmu unuttun galiba iyi satışlar

önler soğutmalı disk arkalar disk fren yapıldı ve geçtiğimiz 15 gün boyunca land rover adventure 2009 isminde uluslar arası bir organizasyonda yer aldık 3000 km.. (gecen senede katılmıştım ) fiyat konusuna gelince bu aracın bana maliyeti son anda yaptığım değişikliklerle arka vincin ruhsata işletilmesi plan ve projeler servis bakımı disklerden sonra 39000 tl dir.... fiyatım 35 000 tl

piyasa emeğe saygıda kusur etmiyor inanın, fakat istediğinizide almanız çok zor kısa bir süreliğine nakit sıkışıklığım var hemen hemen aştımda satış fiyatımı 30 000 tl ye çektim... olmaz sa yine plan b ye geçerek bineğimi satıp defender ı şehir içi yapacağız. Aracın Fiyatı 30 000 oldu emsalleriyle kıyaslayınca Gerçekten o kadar ugraş verdikten sonra ben bu paralara satmayı hiç mi hiç düşünmüyordum. Fiyat 30 000 tl

DEFENDER

DSCF5091.jpg

'' DEFENDER '' iyi bir yol arkadaşı dır. Yolda bırakmaz. onu kıramaz incitemezsin.

DSCF5261.jpg

aracınız gerçekten çok yakışıklı
alana hayırlı olsun hakkını verirler aracın inşallah

nitroces' Alıntı:
emeğe saygı.kolay gelsin .umarım istediğin ücreti alırsın...

ülkemizde ne yazıkki emeği gözetmeksizin karşıdakine samimiyetle yaptığı işi övme güzel yanlarını hoş olmayan yanlarını ahlaki cerçevede kırmadan söyleme gibi bir huy sahibi bulmak son derece zor. bu tip araçların hobi bir nevi eğlence aracı olduğu düşüncesinden hareketle geçmişten günümüze kadar gelen olağan üstü araç tarihini hiçe sayarak ikinci el piyasa mantığında bakanlar kördür aslında ben bu tip araçların hak ettiği saygınlık ve değerin bir an önce kazanmasını canı gönülden istiyorum. içinde olanlar bilirler ki araç yenileyenler, ihaleden 4500 tl ye başlayan bu heycan daha kamyona yüklenirken 5500 olur büyür büyür katlanır gider fakat yinede yapılanda verilende bu araçların meziyetleri karşılığında azdır. konfor hız güç gibi ölçüt kavramlarda çelişkiler yaşarsın aracın markasını değiştirirsin amma harcaman değişmez.... dün kantara çıkardım aracı yarım depo benzinle 2380 kg bir adet jeneratör aldım kamp için kilitleri takmak istiyorum yaklaşık 60 kg + 40 kg da tam depo farkı araç kişiler olmadan 2500 kg TANK bu sadece araç değil 4x4, geçmişi parıltılı bir araç herkesin binmemesi gereken sahip olmanın aslında zor olması gereken bir araç bu değeri eninde sonunda görecektir. Aklımda olan bir defender var bu aracı çevirmek bana çok paraya mal olacak ve birazda sıkışık olmasam... 2. bir defender benim için sadece bir boşanma sebebi olur :smiley: onlada onsuzda olmuyor eş gibi bişey... bu 4x4 ler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR