Satılık 1992 Range Rover Vogue EFI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan türkçakısı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,136
Ynt: Satılık 1992 Range Rover Vogue EFI

İçi döşemeleri ne durumda acaba?
Saygılar.

Etiketler

;D ;D ;D Vallahi Cumartesi yıkattım ama fotolarınıo çekmeye fırsat kalmadan ava gittik yine kirlendi. ;D ;D ;D

Bu arada aracın koltukları gri deri döşeme, ısıtmalı ve elektrikli hafızalı. Kapı yanları, ön göğüs, tavan hepsi iyi durumda. Döşeme masrafı yok.

Selamlar

bence sen satma bu aracı, bin abi

Vallahi ihtiyacım olmasa hayatta satmam. :-[ Daha önce Niva, Suzuki, Frontera kullandım ama bundan aldığım güven ve zevki hiç birisinden almadım.

ilginize tesekkur ederim. ancak binek yada arazi aracı olabilir. Bu arada aracınız cok cok guzel. umarım en kısa surede degerlenir.

Ben kuşları isterim...

aracınız çok güzel.yukarıda bazı eleştireleri okudum haklılar.tabiki sadece bir avcı tavsiyesi.

bence aracın iç resimlerini on koltuklar on konsol arka koltuklar arka bagaj içi motor resmi koyarsan hızlı gider.
bende 5 ay once vw bora mı satısa aynı senınkı gıbı on arka resım koyarak satısa sunmustum 1 ay surundu.sonra ayrıntılı fotolarını ekledım 2 gunde satıldı.

bende bır ınternet alıcısıyım.ama almadan once kemer dahı olsa resımlerden ıyıce ıncelıyorum.arkadas toyata 4 runner almıstık ankaradan ayrıntılı fotoları bızı cok ıkna edıcı olmustu.

.bu arada kolay gelsın aracının ucretı cok uygun

slm elinde 1962 mercury F100 klasik pickup war takas düşünürseniz üstüne 5.000 tl verebilirim bnm aracımda lpg çelik jant vs. var
fakat ufak tefek de masrafı var eğer düşünürseniz ayrıntılı konuşuruz hayırlı satışlar.