bekle beni HPCU az kaldı.. baksana değerini bilen yok bekleee yılbasından sonra insallah
hele de motor benzin ruhsat dizel dadından yenmez
ister v8 in keyfini sürersin bir tüp sistemi ile, isten atarsın bi puma ya da tdi motor, evladiyelik oluR
bekle beni HPCU az kaldı.. baksana değerini bilen yok bekleee yılbasından sonra insallah
hele de motor benzin ruhsat dizel dadından yenmez
ister v8 in keyfini sürersin bir tüp sistemi ile, isten atarsın bi puma ya da tdi motor, evladiyelik oluR
Srtomberg karbüratör yerine "Carter / Weber / Edelbrock 500 veya 390 veya 465 Holley dört barell veya 2 barell karbüratör takılır.
Açık hava filtresi
Sağlam bir headers
= 200 adet beygir 21lt/100 km benzin tüketimi 85-90 krş benzinde. 50-55 krş LPG
Bu uygulamaları sitede yapan arkadaşlar var.
Motor içi değişiklikleride yaparsanız 230 hp ye kadar çıkabilir.
Srtomberg karbüratör yerine "Carter / Weber / Edelbrock 500 veya 390 veya 465 Holley dört barell veya 2 barell karbüratör takılır.
Açık hava filtresi
Sağlam bir headers
= 200 adet beygir 21lt/100 km benzin tüketimi 85-90 krş benzinde. 50-55 krş LPG
Bu uygulamaları sitede yapan arkadaşlar var.
Motor içi değişiklikleride yaparsanız 230 hp ye kadar çıkabilir.
Bahsettiğiniz bu modifikasyon ortalama ne kadara malolur ? bir de LPG tüketim değerleri vermişsiniz, performans karbüratörleri hava filtresi vs uygulandıktan sonra LPG dönüşümü yapılabiliyor ve 200 BG e çıkarılabiliyor, doğru mu anladım, teşekkürler..
Malum sitedeki 130 lar 27.000, 33.500, 38,000 tl isteniyor. Nevşehirdeki 31000 Ankaradaki 26.000 e satıldı gitti.
Bizimkinin kısmeti bağlandı . Bi hoca bulup okutacam artık.
Fiyatı indirince satamadık. Yeni yılda herşey zamlandı. 130 da artık güncellemeye uğradı
Artık 18.000