Satılık 1993 model 3.0 v6 kısa şase pajero

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cetay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,924

cetay

WARNING!! DON'T FOLLOW ME ,YOU WON'T MAKE IT
Yer
Kayseri
Arkadaşlar,
Uzun zaman aradıktan sonra bulduğum ve sadece haftasonları kullandığım aracımı daha büyük uzun mesafeli seyahatler için hazırlayacağım yeni araç için satıyorum.Sıfırından 17 yaşına kadar kullanan ilk sahibinden geçen sene aldım ve ilk olarak arazi vitesine ben taktım.Motorundan kaborta ve boyasına kadar orjinaldir.Km si gerçek km sidir.Umarım yeni alacağım aracıda bukadar sever sonrasında pişmanlık yaşamamTemiz LC80-100 ve Nissan GR ile takas yapabilirim.Alana hayırlı olsun.Resimlerini ekleyemiyorum affınıza sığınarak malum sitenin linkini veriyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-turkiyede-tek-3-0-v6-kisa-pajero-55421195/detay/?
Teşekkür ederim

Etiketler

Ynt: Satılık 1993 model 3.0 v6 kısa şase pajero

resim

gerçekten güzel arç alana satana hayırlı olsun

hayırlı satışlar dilerim usta
benim aklımdakini yapıyosun bu arada benimde bi vx80 yada 100 niyetim var bakalım hayırlısı

uzun zaman aradım kısa 3 veya 3.5 sonunda kürşad ın arabasını aldım şimdi bir sürü satılık oldu.hayırlı satışlar

uğurİNAN' Alıntı:
uzun zaman aradım kısa 3 veya 3.5 sonunda kürşad ın arabasını aldım şimdi bir sürü satılık oldu.hayırlı satışlar

hakkınızda haıylısı öleymiş demekki

Maşallah çok güzel

alii38' Alıntı:
hayırlı satışlar dilerim usta
benim aklımdakini yapıyosun bu arada benimde bi vx80 yada 100 niyetim var bakalım hayırlısı
Sağolasın Ali baba ,
İrfanda aynı şeyi düşünüyor eğer sende yaparsan tek başıma gitmek zorunda kalmayacağım dağbaşlarına

uğurİNAN' Alıntı:
Eyvallah teşekkür ederim.Bende çok uzun süre aramıştım bu aracı ,Hatta bundan önce sizin gibi 5 kapı almıştım.Elbette kısmet güle güle kullanın aracınızı

kayoff un gozbebegi, hayırlı satıslar abi..

omergin' Alıntı:
kayoff un gozbebegi, hayırlı satıslar abi..
Teşekkür ederim Ömer.Klübün yeni formatı safari bende ona uygun bişeyler yapayım dedim

Güncel..