Satılık 1997 Tam Yapılı Xj (SATILDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,166

dağlar

özgürlük yolların bittiği yerde başlar
Yer
kocaeli
Web
hotmail.com
tam yapılı cherokee, eksiksiz...

33x12.5x15 mt goodyear wrangler sıfır lastik

10" jant...

ön-arka dik koruyucu

warn 9.0i sıfır win., ön çelik tampon...

arka dif lock

alt koruyucu

dodik

şnorkel

port bagaj ilave aydınlatma

cb telsiz

arka çeki

sıralı sistem lpg

vs...

yazmakla bitmez ...

cep 0 532 356 00 06

mustafa özdağ...

fiyat : 46.500

not : rubicon siparişi verildiğim için satılıktır...

Etiketler
Ynt: Satılık 1997 Tam Yapılı Xj (SATILDI)

123523.jpg

123521.jpg

123520.jpg

123519.jpg

123518.jpg

öncelikle hayırlı satışlar.aracınızı sahibinden.com da da incelemiştim.bence gerçekten çok güzellllll....o rakamlara çıkabilecek olsam kesinlikle düşünürdüm.

Çoooook güzelll. Beyaz benim herzaman favorim. Her şey çok yakışmış...
Çookkk beğendim... Alanada satanada hayırlı olsun....

Fotoları müsadenizle kendime kaydediyorum....

mustafa bey aracınız harıka duruyo sanki gelinlik giymiş kız gibi eğer takas düşünseydiniz hiç düşünmeden alırdım aracınızı saygılar

türkiyedeki tartışmasız en iyi yapılmış xj dir ...

harika demek bile yetmiyor ;)

ama 38.5" lastikli rubicon daha çok yakışır mustafa abime ;)

alan kesin memnun kalacaktır, umarım tanıdığa gider...

Abi bakıyorum bakıyorum resimlere rüyama giriyo sonra... Hayırlı satışlar inşallah değerini bilen birisine gider.

yuzen_adam' Alıntı:
Abi bakıyorum bakıyorum resimlere rüyama giriyo sonra... Hayırlı satışlar inşallah değerini bilen birisine gider.
Zaten ancak rüyamızda görüyoruz Koray, hakikaten çok emek ve masraf edilmiş bir araç, benim arabayı satsam ne eder acaba insanın aklı kalıyor, Maşallah Allah nazardan gözden sakınsın

abicim nabıcan rubiconu falan sana vitara veriyim arabanı alıyım. teklifin tamamı bu kadar yalnız. seve seve takas yaparım. üste parayı nabıcaksınız hem para saadet getirmez.... :smiley:
Şaka bi tarafa zok zevklisiniz çooook

Offff yaaaaa... Her gün fotolara bakıyorum....
Nazar değecek....
Maşallah.....
[attachment=1]

şunu söylemek isterim arac bugun arac sahibiylr yapmış olduğum telefon görüşmesinde arac sahibinin aracı satmaya pek niye olmadığı kanaatine vardım satılırsa satılır havasında bir his doğdu içime başkalrının aracını küçümser bir tavır sergiledi kendileri hiç yakıştıramadım aynı model aacı galericiler 18 bine satıyo almayanı dövüyolar bundan sonra bu sitediki satılık araçların hiçbirisine ne takas teklifi edeceğim nede satrmısınız diye soracam herkez uçuk fiyatlar isitiyo yazdıklarımın hepsi kendi fikirlerimdir saygılar

Özkan bey sizin araç hakkında biraz bilgi verirseniz bi arkadasa lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR