öncelikle hayırlı satışlar.aracınızı sahibinden.com da da incelemiştim.bence gerçekten çok güzellllll....o rakamlara çıkabilecek olsam kesinlikle düşünürdüm.
Zaten ancak rüyamızda görüyoruz Koray, hakikaten çok emek ve masraf edilmiş bir araç, benim arabayı satsam ne eder acaba insanın aklı kalıyor, Maşallah Allah nazardan gözden sakınsın
abicim nabıcan rubiconu falan sana vitara veriyim arabanı alıyım. teklifin tamamı bu kadar yalnız. seve seve takas yaparım. üste parayı nabıcaksınız hem para saadet getirmez....
Şaka bi tarafa zok zevklisiniz çooook
şunu söylemek isterim arac bugun arac sahibiylr yapmış olduğum telefon görüşmesinde arac sahibinin aracı satmaya pek niye olmadığı kanaatine vardım satılırsa satılır havasında bir his doğdu içime başkalrının aracını küçümser bir tavır sergiledi kendileri hiç yakıştıramadım aynı model aacı galericiler 18 bine satıyo almayanı dövüyolar bundan sonra bu sitediki satılık araçların hiçbirisine ne takas teklifi edeceğim nede satrmısınız diye soracam herkez uçuk fiyatlar isitiyo yazdıklarımın hepsi kendi fikirlerimdir saygılar