Satılık - 1998 Model Suzuki Samurai

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,679

erolsungur

Kamp I
arkadaşlar 98 model samurayımı satıyorum. problemsiz. 2012 e kadar da muayenesi tamam. yine suzuki marka yüksek modelli bir jimnyim olduğundan satıyorum.yoksa satmazdım.gezenbilir üyelerine kelepir bir şekilde veririm. ancak lütfen ciddi arkadaşlar arasın.çünkü çok yoğunum. tel.05362246016

Etiketler
Ynt: Satılık - 1998 Model Suzuki Samurai

fotoğraflar, araç detayşarı, fiyat zahmet olmazsa lütfen

fotoğrafları becerebilirsem en kısa zamanda yüklerim.aracım bir satış sitesinde mevcuttur.ancak izin verilip verilmediğini bilmediğimden siteyi ve ilan nosunu belirtmedim.aracımı en son gezenbilir üyelerine 10000tl ye veririm. orjinal japon kasa ve orjinal 69000 km de ve helezonludur. araç rizededir. sahibinden.com ilan no: 21628109

Birkaç resim ben koyayım

DSCF4025.jpg

DSCF4026.jpg

DSCF4041.jpg

P1070082.jpg

P1080127.jpg

sağolsun ümit arkadaşım benden önce benim aracın resimlerini koyuvermiş.teşkkürler.

aracın kilometresi orjinal.99 binden sonra sıfırlanma değil, rektefiye edilmiş değil.aracı aldığım sahşın garajında araç epey beklemişti. o yüzden bütün ateşleme sistemlerini yenilemiştim. gösterdiğim ustalarda aracın önceki sahibini bildiklerinden gönül rahatlığıyla almıştım. beygir gücüne gelince, ben 75 beygir bildiğin için yazdım ancak araştırdığım kadarıyla 75 değil sanırım 72 beygir.daha iyi bilenl arkadaşlara sorarsanız onlar yardımcı olabilir.araç 5 ileri şanzımandır. tek nokta enjeksiyonlu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Geri