Satılık 2.El Omnıstore Tente Orjinal Sorunsuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FURKANCINAR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,762

FURKANCINAR

Yeni Üye
Arkadaşlar, çok para vererek satınaldığım ve ancak 7-8 kere kullandıgım orjinal OMNISTORE marka karavan tentesini sadece 500 EURO bedelle devretmek isterim. Lütfen bana 05422626650 numaralı GSM telefonumdan ulaşınız. Allah selamet versin. Furkan Çınar

Etiketler

Ynt: Satılık 2.El Omnıstore Tente Orjinal Sorunsuz

Reha Bey, merhabalar

1. Kaç metre sorusuna yanıt : Sanırım 3 m civarında olması gerekiyor, benim aracımın kasa uzunluğu 4 m. Sağdan ve soldan ortalamıştık ve öyle kullanırız zannediyorduk, ama inanın hiç kullanmadık.

2. Ben Istanbul'da Halkalı Atakent3 te yaşıyorum, aracım tenteli haliyle orada bulunmaktadır. Aracın üzerinden sökülmesi çok kolaydır. Siz neredesiniz, arzu ederseniz görmek için istediğiniz yere aracım ile getiririm ve fiyatı kabul ederseniz hemen söküp aktarım yapabilirsiniz.

3.Tente kutusunda değil, body'sinin içinde duruyor, kutusunu monte eden firmadan almadım.

Lütfen beni telefon ile arayın, görüşelim.

FURKAN ÇINAR
FIAT Professional
OFİS : + 90 212 2752960 (PBX) 5127
GSM : + 90 542 2626650

Selamlar,
maalesef telefonunuza ulasamadim ;-( , sanırım kapsama alanı dışı idi. Ben de istanbul da yasiyorum.. Kullanılmışlığından cok benim aracıma "uzunlugu" uyacak mı derdindeyim (kutusu bana da lazım degil) . Acaba "brut" (yani dış koruması dahil) uzunluğunu ölçme şansınız olabilir miydi? şimdiden çok teşekkür ederim, iyi günler, reha

Siz bana lutfen telefenunuzu yazın. bu aksam ben ölçerim merak etmeyin.

bu cumartesi 1 hafta izin kullanıyor olacağım, öncesi ya da sonrası bitirebiliriz derim.

selamlar

05422626650

Furkan bey,
gozlerim (pardon kulaklarım) mahsun bir şekilde telefon da kaldı ;-((
Sanırım fırsatınız olmadı, sadece hatırlatayım dedim ;-)
selamlar, reha

Merhaba.
Tenteniz satıldımı acaba. Alıcıyım. Uzunluğunu ise hala yazmadınız. Eksik bilgi ile müşteri bulmanız zor. Selamlar.

Tesekkurler. Moderator bu konuyu kilitleyebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR