arcaved Kamp II Mesajlar 452 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri 6 May 2012 #1 elimde 2 adet 20 lt.lik metal benzin bidonu var. 2 addedi 80 tl.den verebilirim. askeri tip. foto en kısa zamanda eklenecektir.
elimde 2 adet 20 lt.lik metal benzin bidonu var. 2 addedi 80 tl.den verebilirim. askeri tip. foto en kısa zamanda eklenecektir.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 6 May 2012 #2 Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu hocam haber versene yahu satmadan bir iki gün opsiyon tanır mısın bana acaba her ikisi içinde??
Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu hocam haber versene yahu satmadan bir iki gün opsiyon tanır mısın bana acaba her ikisi içinde??
arcaved Kamp II Mesajlar 452 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri 6 May 2012 #3 Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu emre bey selam problem yok tabiki olur. beklerim.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 6 May 2012 #4 Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu arcaved' Alıntı: emre bey selam problem yok tabiki olur. beklerim. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler vedat bey. 10 mayıs gibi inşallah dönmüş olacağım o arada foto'ları da görebilirsem süper olur. sevgi ve selamlarımla, Not: bu arada Antalya ne zaman bu sene kısmetse...
Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu arcaved' Alıntı: emre bey selam problem yok tabiki olur. beklerim. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler vedat bey. 10 mayıs gibi inşallah dönmüş olacağım o arada foto'ları da görebilirsem süper olur. sevgi ve selamlarımla, Not: bu arada Antalya ne zaman bu sene kısmetse...
arcaved Kamp II Mesajlar 452 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri 6 May 2012 #5 Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu antalyaya kısmetse temmuz sonuna doğru veya ağustos başında gelmeyi planlıyorum. geldiğimde inşallah görüşürüz.fotoları da engeç pazartesi yüklerim.
Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu antalyaya kısmetse temmuz sonuna doğru veya ağustos başında gelmeyi planlıyorum. geldiğimde inşallah görüşürüz.fotoları da engeç pazartesi yüklerim.
arcaved Kamp II Mesajlar 452 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri 6 May 2012 #6 Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu satılmıştır.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 6 May 2012 #7 Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu arcaved' Alıntı: satılmıştır. Genişletmek için tıkla ... alınmıştır. ;D ;D
Ynt: satılık 20 lt. benzin bidonu arcaved' Alıntı: satılmıştır. Genişletmek için tıkla ... alınmıştır. ;D ;D